Închide meniul

"Pierdem timpul, nu mă interesează!" Reacţie nervoasă a lui Laurenţiu Reghecampf, când a fost întrebat de cazul de dopaj al lui Pîrvulescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 19:50

"Pierdem timpul, nu mă interesează!" Reacţie nervoasă a lui Laurenţiu Reghecampf, când a fost întrebat de cazul de dopaj al lui Pîrvulescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Laurențiu Reghecampf, despre dopajul în sportul mondial. ”Am văzut asta în Germania, la un meci!”

Reghecampf susține că nu a intervenit peste personalul medical. El nu știe să fi avut un caz în echipele pe care le-a antrenat. Dacă ar fi fost, atunci un jucător s-ar fi autosesizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf, despre pungile lui Neubert: ”Am văzut asta în Germania”

”Tracasat? Eu cunosc bine fenomenul ăsta și niciodată nu m-am băgat peste doctor. Am fost doar antrenor. Niciodată nu am obligat să facă ceva interzis. Pungile lui Neubert? Au fost niște vitamine.

Am văzut la un meci în Germania că aruncau pungile și am făcut și noi la fel. S-a făcut un mare tam-tam, am zis că gata… Ei, aveam energie prea multă. Băieții se antrenau bine. Eu nu intervin peste preparator, doar întreb ce au făcut. Neubert lucrează și acum cu mine, e unul dintre oamenii mei de încredere. Acuzele astea sunt niște nebunii”, a spus Reghecampf, pentru Digi Sport.

Totodată, ”Reghe” nu a vrut să comenteze situația lui Pîrvulescu, fotbalistul care a mărturisit că a luat substanțe interzise. Acesta a fost chiar şi deranjat de întrebare. 

”Nu știu, aș vrea să stau deoparte de subiectele astea. Pierdem timpul, nu mă interesează. Nu am vorbit cu el și nici nu vreau să vorbesc despre subiectul ăsta”, a mai spus fostul antrenor de la FCSB pentru sursa citată.

Reclamă

Pîrvulescu, reacție după ce a mărturisit că s-a dopat

Paul Pîrvulescu, fotbalistul celor de la Academica Clinceni, a recunoscut într-o emisiune televizată că s-a dopat.

”În urma celor apărute în spațiul public vreau să fac următoarele precizări: aceasta o să fie prima și ultima mea declarație pe acest subiect. Am participat de-a lungul anilor la numeroase controale antidoping, niciodată nu s-a pus problema să fiu implicat într-o asemenea postură. Nu am trișat niciodată și am respectat cu sfințenie regulamentele antidoping.

Fac apel la toți tinerii jucători și nu numai, să nu facă niciodată vreo gluma sau declaratie nefondată, nereală pe acest subiect pentru că pot plăti cu munca și sacrificiile de o viață. Îi respect pe cei de la ANAD și comisia care se ocupă de acest caz pentru că au reacționat corect și profesionist. Am toată încrederea că situația se va lămuri. Sunt oameni competenti, nu am nicio îndoială că vor lua o decizie corectă și bazată de probe. Adevărul va ieși la iveală iar soluția nu poate fi decât favorabilă mie.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să-i cer iertare unei singure persoane pentru situația în care am ajuns în urma acestei declaratii eronate: fiului meu Lucas, care aștepta cu sufletul la gură meciul de sâmbătă și care nu înțelege de ce nu mai merg la antrenamente, deși campionatul urmează sa înceapă. Sper să mă întorc cât mai curând pe teren”, a declarat Pîrvulescu.

Recomandări
  • Reghecampf a vorbit despre dopajul în sport
  • Pîrvulescu, fotbalistul care a mărturisit că s-a dopat
  • Reacția lui Pîrvulescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și