Închide meniul

Pierre Webo continuă "războiul" cu Sebastian Colţescu. "8 decembrie va fi o zi de referinţă". Ar fi primit mesaje de ameninţare din România

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 17:42

Pierre Webo continuă "războiul" cu Sebastian Colţescu. "8 decembrie va fi o zi de referinţă". Ar fi primit mesaje de ameninţare din România

Profimediaimages

Pierre Webo, dezvăluiri făcute în presa din Anglia

Fostul internaţional camerunez a fost intervievat de BBC despre ceea ce s-a întâmplat în minutul 13 al disputei din UEFA Champions League. Webo s-a ferit să ofere detalii, dar a ţinut să anunţe că reacţia lui joacă va juca un rol important în lupta împotriva rasismului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Webo: "Au fost cele mai dificile momente din cariera mea"

"După părerea mea, 8 decembrie va fi o zi de referinţă. Se va vorbi despre ea doar cu înainte şi după. Mereu va fi amintită această dată. Nu va mai fi nimic aşa cum a fost înainte de 8 decembrie", a declarat Pierre Webo.

Antrenorul secund de la Başakşehir a anunţat că a primit multe mesaje de ameninţare din România şi că a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a dormi în noaptea incidentului.

"Nu vreau ca oamenii să se concentreze asupra mea din cauza acestui lucru. Ar fi o ruşine ca lumea să îşi amintească numai aşa de mine. Îmi este ruşine, să fiu sincer. Aceste două sau trei zile au fost cele mai dificile din cariera mea", a precizat Webo pentru sursa citată.

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Reclamă

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, o altă brigadă de arbitri a condus meciul reluat miercuri. Olandezul Danny Makkelie a fost la centru, ajutat de Mario Diks şi de Marcin Boniek. Partida s-a terminat cu o victorie la scor a lui PSG, 5-1, după un hat-trick al lui Neymar şi o dublă a lui Mbappe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și