Închide meniul

Planul lui Gigi Becali! Vrea să aducă un jucător de top de la o rivală din Liga 1. "Am fost fraier că nu l-am luat când am avut ocazia"

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 10:13

Reclamă
Planul lui Gigi Becali! Vrea să aducă un jucător de top de la o rivală din Liga 1. "Am fost fraier că nu l-am luat când am avut ocazia"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a pus la cale următorul mare transfer de la FCSB

Gigi Becali vrea ca FCSB să ajungă din nou în grupele cupelor europene. Pentru asta deja pune la cale transferurile pentru sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "La vară voi încerca să aduc un jucător la FCSB care joacă în Liga 1"

Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe o vedetă a unei rivale. A spus că este cel mai bun pe postul lui şi că a fost aproape de FCSB. De asemenea, Becali a declarat că cel mult doi jucători pot pleca la vară.

"La vară voi încerca să aduc un jucător la FCSB care joacă în Liga 1. E cam cel mai bun pe postul lui și am fost fraier că nu l-am luat când am avut ocazia. A ajuns la o echipă rivală cu noi și îmi pare rău că nu l-am luat. M-am luat după unul și altul. Cine este? Nu vreau să vă spun.

Nu mă mai întrebați dacă e de la Rotaru că de la el știți că îmi e greu să transfer. Dar și chiar dacă este de la el tot nu vă spun acum. Oricum, am facut o înțelegere cu omul ăsta și nu vreau să mă mai cert cu el. Pot să vă spun doar că e jucător de națională. În vară voi lăsa să plece maximum doi jucători”, a spus Gigi Becali, în prosport.

FCSB este liderul la zi în Liga 1, dar a fost egalată la puncte de campioana en-titre, CFR Cluj. Ambele au câte 48 de puncte şi sunt urmate de Universitatea Craiova, cu 44 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și