Închide meniul
EXCLUSIV

„Poate îmi aruncă unul 30-40 de milioane!” Reacţia lui Gigi Becali când a primit o ofertă uriaşă pentru Octavian Popescu. „E pe buzele multor manageri”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 25 iunie 2021, 23:12

„Poate îmi aruncă unul 30-40 de milioane! Reacţia lui Gigi Becali când a primit o ofertă uriaşă pentru Octavian Popescu. „E pe buzele multor manageri

Sport Pictures - Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Giovanni Becali e convins că jucătorii din Liga 1 pot fi transferaţi pe sume importante, aşa cum s-a întâmplat cu Dennis Man, pe care l-a dus la Parma pentru 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. „Poate îmi aruncă unul 30-40 de milioane!”

„Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire e la Steaua (n.r. FCSB). Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari! I-au şi reuşit până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Fostul agent FIFA, care deţine o firmă de impresariat alături de fratele său, Victor, spune că Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru fotbalistul în vârstă de doar 18 ani. Nu a precizat clubului, dar patronul FCSB a susţinut că ar fi fost vorba despre Juventus.

„Am avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30”, a declarat fostul agent FIFA.

Giovanni Becali a oferit şi detalii de la discuţia purtată cu şeful FCSB când i-a prezentat oferta de 13 milioane de euro.

Reclamă

„Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid”, a mai spus Giovanni Becali.

Giovanni Becali a pus la cale amicalul de lux dintre Mutu şi Mourinho

Giovanni Becali l-a ajutat şi pe Adrian Mutu. I-a pregătit un amical de gală! Meciul va avea loc în iulie, la Roma, împotriva lui Jose Mourinho, antrenorul care l-a dat afară de la Chelsea, după scandalul drogurilor.

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”.

Reclamă 4 / 0/3

„E entuziasmul ăsta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. ‘Mou’ a eliminat tot și a zis: <<Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul>>. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

AS Roma le plătește tot oltenilor. „Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a mai spus Giovanni Becali.

Oferta primită de Giovanni Becali pentru Dennis Man din Franţa

Acesta ţine legătura în Italia şi cu şefii Parmei, cărora le-a prezentat oferte pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

„Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Vă pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Krause speră ca Man şi Mihăilă să o ajute pe Parma să revină în Serie A. Nu se uită la bani când vine vorba despre cei doi români.

„Preşedintele e atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă…când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol. Când un om are bani, îşi permite să facă orice!”, a reacţionat agentul de jucători.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și