Închide meniul

”Poate să îi coste!”. Surpriza anunţată de Adrian Mutu pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 12:14

Reclamă
”Poate să îi coste!”. Surpriza anunţată de Adrian Mutu pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Surpriza anunţată de Adrian Mutu pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Adrian Mutu, pe vremea când era antrenor la Rapid - Profimedia

Surpriza anunțată de Adrian Mutu pentru derby-ul Dinamo-FCSB. ”Briliantul” a făcut analiza celor două mari rivale și a spus clar ce formație este avantajată. ”Derby-ul de România” din etapa 13 din Liga 1 se joacă duminică, 20 octombrie 2024, de la ora 21:00. Partida de pe Arena Națională va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea marelui derby Dinamo-FCSB, Adrian Mutu a făcut o analiză a celor două mari rivale. ”Briliantul” nu o exclude pe Dinamo și știe care este dezavantajul formației antrenate de Kopic. Pe hârtie, roș-albaștrii au lotul mai valoros.

Surpriza anunţată de Adrian Mutu pentru derby-ul Dinamo-FCSB

Cu toate acestea, Mutu este de părere că elevii lui Charalambous nu vor avea parte de un meci ușor pe Arena Națională. Dinamo ar putea fi marea surpriză din etapa a 13-a, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri. 40.000 de oameni sunt așteptați în tribune la ”eternul derby”.

Fostul internațional a avut doar cuvinte de laudă la adresa evoluției lui Dinamo din acest sezon. Mai mult, i-a remarcat pe Dennis Politic, Cătălin Cîrjan și pe Astrit Selmani.

”Da, eu cred că da (n.r. Dinamo o poate învinge pe FCSB). Asta e frumusețea fotbalului. Se poate întâmpla orice. Pe foaie, FCSB e favorită clar, pentru că are un lot mai valoros, dar vorbim despre un derby, iar într-un derby lucrurile devin mult mai complicate, mai ales că Dinamo joacă acasă. Nu îl știu personal pe Kopic, l-am întâlnit la Cluj, când eram la CFR și am învins cu 4-1. Nu îl judec pe Kopic.

Reclamă
Reclamă

Mă uit la jocul echipei, iar Dinamo arată bine. Va fi un meci greu pentru FCSB, dar Dinamo a arătat în anumite momente că dispare din joc. Lipsa de constanță poate să îi coste într-un meci cu o echipă de calitatea lui FCSB. În acest început de campionat, Cîrjan, Politic și Selmani sunt exponențiali. Cîrjan și Politic sunt jucători talentați de finețe, iar Selmani este un jucător robust și foarte muncitor”, a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

În urmă cu puțin timp, Adrian Mutu a mărturisit că vrea să ajungă și în calitate de antrenor la Dinamo. Fostul fotbalist al alb-roșiilor este liber de contract din primăvară, atunci când și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj.

Adrian Mutu a jucat pentru Dinamo în perioada ianuarie 1999 – ianuarie 2000. În 37 de meciuri jucate în tricoul alb-roșiilor, briliantul a marcat 30 de goluri. În perioada petrecută în Ștefan cel Mare, fostul atacant a câștigat două trofee: Cupa României și titlul în Liga 1.

Reclamă

Zeljko Kopic va dispune de tot lotul pentru meciul cu FCSB

Dinamo este mai încrezătoare după pauza din Liga 1. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat revenirea în lot a câtorva jucători, care se pare că s-au recuperat după accidentările suferite. Astfel, Selmani, Hakim ŞI Cîrjan ar putea evolua în meciul cu rivala FCSB.

,,Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători, pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă și vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Rosca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri. Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit Radio Dinamo1948.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și