Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea transferului lui Popescu la Barcelona! ”Baciul” a renunțat la o sumă uriașă de la el: ”Nu se înțelegeau cu Tottenham la bani!” Catalanii l-au anunțat cu un an mai devreme că o să-l cumpere

Silviu Corneanu Publicat: 23 iunie 2021, 15:58

Reclamă
Povestea transferului lui Popescu la Barcelona! ”Baciul” a renunțat la o sumă uriașă de la el: ”Nu se înțelegeau cu Tottenham la bani!” Catalanii l-au anunțat cu un an mai devreme că o să-l cumpere

AS.ro

Gică Popescu a fost căpitan la Barcelona

Povestea transferului lui Popescu la Barcelona a fost dezvăluită chiar de fostul căpitan al catalanilor la AS.ro LIVE. Gică Popescu susține că secundul lui Cruyff imdeiat după Mondialul din 94. ”Baciul” nu a crezut și a acceptat oferta celor de la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • În această seară, de la 23:45, va debuta la Antena 1 emisiunea „SuperPrieteni” powered by Superbet. Timp de patru ediții veți putea urmări interviurile speciale realizate de Gică Popescu cu Hagi, Figo, Puyol și Stoichkov.

Povestea transferului lui Popescu la Barcelona

Chiar și după ce a fost transferat de Tottenham, Popescu era sunat de secundul lui Cruyff. ”Baciul” a fost adus de Barcelona pentru a-l înlocui pe actualul tehnician al catalanilor, Ronald Koeman.

Imediat după Mondialul din 94 am fost sunat de secundul lui Cruyff. Mi-a zis că anul viitor își termină Koeman contractul și că își doresc ca eu să fiu înlocuitorul lui. Imediat după Mondialul din 94. Am zis că mă sună cu un an înainte, poate mă testează.

A venit Tottenham cu o ofertă financiară foarte bună. Am zis că dacă e să mă ia Barcelona, mă ia și de la Spurs. La 3 luni după ce am plecat la Tottenham, telefon din nou, secundul lui Cruyff. Ok, ai plecat, noi la vară vrem să te aducem în locul lui Koeman.

După alte trei luni, încă un telefon. La fiecare convorbire mă ținea câte o jumătate de oră. Vorbeam în olandeză cu el. Îmi spunea ce vor de la mine, din punct de vedere tactic”, a dezvăluit Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Popescu a dat bani de la el pentru a ajunge la Barcelona

Popescu a dezvăluit la AS.ro LIVE că transferul la Barcelona se împotmolise pentru 500.000 de dolari. Gică a decis să renunțe la bani din salariul său pentru a semna cu echipa din Spania.

În mai, au zis hai să negociem. Au venit la Londra, într-un hotel. Nu se înțelegeau la bani. Am zis, care este problema. Mi-au zis că lipsesc 500.000 de dolari. Barcelona nu voia să dea, Tottenham nu voia să mai lase.

Am zis, ok, din totalul sumei pe care eu o primesc în cei patru ani de contract, luați 500.000 de dolari și puneți-i la transfer. Eu am împărțit suma pe patru ani.

Reclamă

Deci luam cu 125.000 de dolari, mai puțin, în fiecare an. Am renunțat eu la bani doar ca să joc la Barcelona”, a mai spus Popescu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și