Închide meniul

Preliminarii CM 2022 | Campioana Europei a stabilit un nou record uluitor în Elveţia – Italia. Germania, Polonia şi Spania au făcut spectacol. Rezultatele zilei sunt aici

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 23:43 / Actualizat: 6 septembrie 2021, 1:20

Preliminarii CM 2022 | Campioana Europei a stabilit un nou record uluitor în Elveţia – Italia. Germania, Polonia şi Spania au făcut spectacol. Rezultatele zilei sunt aici

Italia

Profimedia

Preliminarii CM 2022. Rezultatele zilei

Update: Elveţia a remizat cu Italia, scor 0-0, şi a stabilit noul record de invincibilitate, cu 36 de meciuri fără înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Belgia a învins-o pe Cehia, scor 3-0. Lukaku, Hazard şi Saelemaekers au marcat pentru gazde.

Update: Germania a demolat-o pe Armenia, scor 6-0. Gnabry, dublă, Reus, Werner, Hofmann şi Adeyemi au marcat pentru naţionala lui Hansi Flick.

Reclamă

Update: Kosovo – Grecia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Douvikas a marcat în prima repriză, iar Vedat Muriqi a egalat în minutele de prelungire.

Update: Polonia a făcut instrucţie cu San Marino, scor 6-1. În prima rerpiză, Robert Lewandoswski a reuşit „dubla”, iar Karol Swiderski şi Karol Linetty şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Gazdele au redus din diferenţă prin Nanni, iar Buksa a stabilit scorul final cu un hat-trick de senzaţie.

Update: Spania a făcut spectacol cu Georgia, scor 4-0. Gaya, Soler, Torres şi Sarabia au marcat pentru iberici.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Anglia a făcut spectacol cu Andorra, scor 4-0. Jesse Lingard a reuşit o „dublă”, Harry Kane a marcat din penalty, iar Bukayo Saka a stabilit scorul final.

Update: Albania – Ungaria s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Armando Broja a marcat golul victoriei în minutul 86.

Update: Bulgaria a învins Lituania la limită, scor 1-0. Ivaylo Chochev a fost eroul bulgarilor după ce a marcat în minutul 82.

Update: Islanda – Macedonia de Nord s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Velkovski a deschis scorul, Alioski a majorat avantajul oaspeţilor, dar Brynjar Ingi Bjarnason şi Gudjohnsen Andri au adus un punct după ce au marcat în ultimele 10 minute.

Update: Gareth Bale a reuşit un meci monumental cu Belarus. A reuşit un hattrick de senzaţie în victoria obţinută de Ţara Galilor cu Belarus, scor 3-2.

Update | Belarus – Ţara Galilor, scor 1-2: Nebunie la Kazan! Gareth Bale a deschis scorul, dar oaspeţii au întors rezultatul prin Lisakovich şi Sedko în doar 92 de secunde.

Reclamă

Italia poate stabili un record uluitor

Italia, campioana en-titre a Europei, a remizat, scor 1-1, cu Bulgaria în ultimul meci din Grupa C, însă astăzi poate stabili un nou record uluitor.

„Squadra Azzura” a egalat recordul de invincibilitate deţinut de Spania şi de Brazilia, 35 de jocuri, şi îl pot depăşi astăzi, dacă nu pierd în deplasarea cu Elveţia. Ultima întâlnire dintre cele două naţionale a avut loc recent, chiar la EURO 2020, când italienii s-au impus clar, scor 3-0.

Nemţii nu se mulţumesc cu puţin în Germania – Armenia

Hansi Flick a debutat cu un succes clar pe banca nemţilor în partida cu Liechtenstein, scor 2-0: posesie de 80% şi 30 de ocazii de gol, dintre care 8 şuturi pe spaţiul porţii. Astăzi, Die Mannschaft joacă cu Armenia, ocupanta primului loc în grupa J.

După primele 4 etape, nemţii au 9 puncte cu un golaveraj de +5, în timp ce armenii sunt neînvinşi, cu 3 victorii şi o remiză şi un golaveraj de +4.

Preliminarii CM 2022. Meciurile zilei:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și