Închide meniul

Preliminarii CM 2022 | Mirel Rădoi, atacat de Generaţia de Aur. Ce i-au reproşat Bogdan Stelea şi Anghel Iordănescu. "De-aia nu mai pot eu de Euro!"

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 19:13

Preliminarii CM 2022 | Mirel Rădoi, atacat de Generaţia de Aur. Ce i-au reproşat Bogdan Stelea şi Anghel Iordănescu. "De-aia nu mai pot eu de Euro!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, criticat de Bogdan Stelea şi Anghel Iordănescu

  • România a învins Macedonia de Nord cu 3-2
  • Urmează meciurile cu Germania şi Armenia

Fostul portar al Generaţiei de Aur, Bogdan Stelea, a criticat declaraţia selecţionerului Mirel Rădoi, care i-a cerut scuze lui Adrian Mutu pentru că a luat patru dintre jucătorii care puteau participa la Euro U21: Ianis Hagi, Mihăilă, Man, Fl. Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea: "De aia nu mai pot eu de Euro!"

"A spus ceva ce m-a frapat, că dacă n-ar fi fost Euro, ar fi luat mai mulți jucători la echipa mare! Păi, ce facem? De-aia nu mai pot eu de Euro! Dacă ai nevoie de jucătorii ăia, trebuie să-i iei, nu să-i lași la U21! Nu știm ce trebuie să facem, ce priorități avem”, a spus Bogdan Stelea la Digi Sport.

Mirel Rădoi a intrat şi în gura fostului selecţioner al României de la CM 1994, Anghel Iordănescu. Acesta a fost nemulţumit de problemele mari din jocul de apărare al tricolorilor contra Macedoniei de Nord.

Reclamă

Anghel Iordănescu: "Sunt foarte multe greşeli care trebuie corectate"

"Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Rădoi acest joc. Faptul că a spus că a mai trecut prin aşa ceva nu scuză cu nimic. El trebuia să aibă soluţii şi reacţie. Ca spectator, jocul a fost unul frumos, dar dacă te uiţi cu ochiul antrenorului, îţi dai seama că sunt foarte multe greşeli care trebuie corectate.

Mă refer la jocul defensiv. Macedonia a avut ocazii şi la 0-0, şi la 1-0, şi la 2-0. Echipa noastră naţională a primit gol aproape în fiecare meci", l-a atacat Anghel Iordănescu pe Rădoi.

Reclamă

Anghel Iordănescu l-a comparat pe Mirel Rădoi cu Christoph Daum

Fostul selecţioner i-a reproşat şi schimbările lui Rădoi, care în minutul 75, la scorul de 2-0, a introdus trei jucători ofensivi. "Să faci nişte schimbări şi să nu pui o capsă în faţa fundaşilor centrali, să nu ai o siguranţă defensivă?! (…) Până şi Răzvan Marin pleca şi nu-l mai interesa ce se întâmplă în spatele lui", a mai spus Iordănescu la Digi Sport.

El i-a reproşat lui Rădoi încă o dată eşecul din fostele preliminarii, pentru Euro şi i-a comparat discursul cu cel al lui Christoph Daum: "A pierdut poate cea mai uşoară calificare pe care putem să o obţinem. (…) "Chestii de-astea ne-a mai spus şi Daum că vom ataca şi cu mingea şi fără minge, că vom trage la poartă şi cu portarul de la Federaţie".

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!