Închide meniul
Video

Kosovo – România LIVE VIDEO | Deian Sorescu, înainte de meci: „Am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 21:28

Reclamă

Kosovo - România LIVE VIDEO | Deian Sorescu, înainte de meci

Deian Sorescu, înainte de Kosovo - România / AntenaSport

Kosovo – România LIVE VIDEO | Deian Sorescu a declarat înainte de meci că singurul gând al tricolorilor este să ia 3 puncte. Kosovo – România e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al lui FCSB, care s-a despărţit de echipa patronată de Gigi Becali, nu a dorit să vorbească despre altceva decât de meciul din această seară.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Deian Sorescu, înainte de meci: „Am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte”

Este un meci important, pe un teren şi o vreme nu foarte plăcută. Dar am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte şi să mai punem o cărămidă la calificare. Am venit pozitivi, cu încredere, cu moral după meciurile anterioare. Şi sper să luăm cele 3 puncte şi să ieşim bucuroşi.

Este un teren nu foarte bun şi vremea nu foarte plăcută, cred că plouă de două zile. Dar vom vedea, eu voi fi mereu pregătit, oricât voi juca.

Vreau să mă gândesc doar la echipa naţională în acest moment, avem 2 meciuri foarte importante. Vom lua primul meci din această seară şi după mă voi decide.

Reclamă

(Reporter: Experienţa a fost frumoasă la FCSB?) A fost frumoasă, de ce nu? Nu mă gândesc deloc la ce voi face după ce voi termina acţiunea. Gândul meu este aici şi va fi mereu aici. Este o perioadă foarte importantă, avem un grup foarte talentat.

Sper să fie cadoul perfect pentru Edi Iordănescu, cele 3 puncte în această seară”, a declarat Deian Sorescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan debutează într-un meci oficial pentru „tricolori”! Surprizele lui Edi Iordănescu

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan debutează într-un meci oficial pentru „tricolori”. Portarul celor de la Rapid a fost titularizat de selecţionerul Edi Iordănescu, pentru duelul cu Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, în detrimentul portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu. Partida dintre Kosovo şi România va fi, de asemenea, şi în format live video, pe AS.ro.

Horaţiu Moldovan a debutat în poarta României în partida amicală cu Slovenia, desfăşurată în toamna trecută. Respectiva partidă a fost pierdută de „tricolori” cu scorul de 1-2.

De asemenea, în apărare, Edi Iordănescu a mizat pe trei jucători de la CFR Cluj. Andrei Burcă şi Mario Camora erau de aşteptat să fie titulari, însă surpriza poate fi reprezentată de titularizarea lui Cristi Manea, în detrimentul lui Andrei Raţiu.

Ianis Hagi, revenit la echipa naţională după mai bine de un an de pauză, va începe duelul de la Priştina ca fiind rezervă.

Premieră pentru România. „Tricolorii” pot stabili un record în preliminariile pentru EURO 2024

Premieră pentru România. Elevii lui Edi Iordănescu pot stabili un record în preliminariile pentru EURO. În cazul în care „tricolorii” se vor impune în fața selecționatei din Kosovo, va fi pentru prima dată când România ar înregistra 3 victorii, în primele 3 etape ale preliminariilor pentru EURO.

„Tricolorii” speră să continuie seria de victorii pe care le-a înregistrat, până acum, în preliminariile pentru Campionatului European din 2024.

Potrivit frf.ro, în cazul unei victorii în Kosovo, tricolorii ar stabili un record în preliminariile Campionatului European. Ar fi pentru prima dată când selecționata noastră ar începe o campanie de calificare la EURO cu 3 victorii în 3 meciuri.

Reclamă

Acest lucru s-a mai întâmplat în trecut doar în cazul calificărilor pentru Cupa Mondială. În cadrul acelor campanii, o dată s-a obținut calificarea, o dată s-a mers la baraj, iar cu altă ocazie selecționata României a terminat pe locul 3 în grupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și