Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, avertizează România: „Pregătim multe surprize”!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 18:29

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, avertizează România: Pregătim multe surprize”!

Alain Giresse selecționerul naționalei Kosovo

Alain Giresse, pe bancă / Profimedia Images

Kosovo – România LIVE VIDEO Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, a avertizat naţionala României înainte de meciul dintre cele două reprezentative. Kosovo – România va fi vineri, 16 iunie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alain Giresse (70 de ani) a câştigat Campionatul European în 1984, fiind coleg de naţională atunci cu Michel Platini, Luis Fernandez și Jean Tigana.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, avertizează România

Nu suntem la nivelul Croației sau Serbiei, dar pregătim destule surprize pentru România. Am văzut ultimele meciuri ale României, am cules multe detalii interesante despre echipă, știu ce avem de făcut.

E foarte bine pentru noi că lipsește Răzvan Marin, care era un jucător important în mecanismul echipei. Oricum, România se bazează azi mai mult pe forța grupului decât pe individualități. Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu. E o națională în căutarea anilor de aur, care a pornit însă excelent actuala campanie, iar asta ne obligă să fim și mai atenți pentru partida de vineri”, a declarat Alain Giresse pentru prosport.ro.

Alain Giresse a subliniat şi de ce Ermal Krasniqi, jucătorul lui CFR Cluj, nu poate fi un ,,spion” al naţionalei kosovare. „Nu are cum să fie, din păcate, un spion perfect, pentru că sunt puțini jucători din campionatul intern despre care ar putea să ne vorbească, să-i cunoască bine”, a mai declarat Alain Giresse pentru sursa citată.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Marius Şumudică, discurs savuros

Marius Şumudică se teme înainte dublei cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Antrenorul de la Al Raed spune că naţionala României nu a arată ca o echipă.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut până acum, să fiu sincer. Dar nici nu mă așteptam la Kosovo să facă egal cu Andorra.

Nu arătăm că o echipă. Din punctul meu de vedere, nu suntem un cozonac copt. Suntem pe la mijloc, pe acolo. Dacă îl deschizi, e crud și te ia stomacul. Așa văd eu, nu știu, poate mă înșel. Să dea Dumnezeu să mă înșel și în vară să aibă ei dreptate”, a declarat Marius Şumudică la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Kosovo – România LIVE VIDEO | Florinel Coman: „M-a afectat finalul de sezon”

Kosovo – România LIVE VIDEO Florinel Coman a recunoscut că finalul de sezon l-a afectat. FCSB a pierdut din nou titlul şi a făcut-o dramatic, la Ovidiu, într-un meci pierdut cu 3-2, în care roş-albaştrii au condus Farul cu 2-0.

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45. O victorie a tricolorilor ar însemna încă un pas spre EURO 2024. România are maximum de puncte după primele două partide, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Da, mi-a fost dor de echipa naţională. M-am gândit mereu la ea. Important e că sunt aici şi sunt fericit. M-a afectat finalul de sezon. Toţi aşteptăm acest titlu de multă vreme, din păcate nu a venit nici anul acesta. A fost un an ratat pentru noi.

Meciurile din luna martie au fost foarte bune, consistente. În primul rând, rezultatele au fost bune. Doar rezultatele te pot duce la un turneu final. Cel din Kosovo e mai important. E primul.

Mergem cu un moral foarte bun şi în Elveţia, dacă batem în Kosovo. Avem nevoie de unitate, de încredere. Talent avem, aşa că o putem face. Elveţia e o echipă puternică, dar cred eu că putem face faţă”, a spus Florinel Coman, pentru canalul de Youtube al FRFTV.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și