Închide meniul

Murat Yakin, dezamăgit după Elveţia – România 2-2: „În momentul în care nu reușești să finalizezi, nu meriți”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 8:33

Murat Yakin, dezamăgit după Elveţia – România 2-2: „În momentul în care nu reușești să finalizezi, nu meriți

Murat Yakin, dezamăgit după Elveţia - România 2-2

Murat Yakin şi jucătorii Elveţiei, după meciul cu România / ProfiMedia

Murat Yakin, dezamăgit după Elveţia – România 2-2. „Tricolorii” au reuşit să obţină un rezultat de egalitate nesperat pe finalul partidei de la Lucerna, graţie celor două goluri marcate de Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Parma a înscris în minutele 89 şi 90+2, la capătul unei partide în care România a fost dominată aproape în totalitate de Elveţia.

Murat Yakin, dezamăgit după Elveţia – România 2-2: „În momentul în care nu reușești să finalizezi, nu meriți”

Murat Yakin, selecţionerul Elveţiei, a fost dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa în meciul cu România. Elveţia a condus cu 2-0 la pauză, a dominat jocul şi putea să mai înscrie. În cele din urmă, schimbările efectuate de Edi Iordănescu din minutul 57 s-au dovedit a fi inspirate. Selecţionerul i-a introdus atunci pe Olimpiu Moruţan şi Valentin Mihăilă în locul lui Ianis Hagi şi Florinel Coman.

„Din moment ce depunem atât de mult efort și avem atât de multe ocazii de a marca, normal că suntem dezamăgiți de cele două puncte pierdute.

Trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat. Pe parcurs au intrat jucători experimentați pe teren și nu s-a schimbat nimic în sistemul nostru.

Reclamă

Am continuat să avem posesia și i-am obligat pe adversari să alerge. Pur și simplu nu am reușit să marcăm golul trei. În momentul în care nu reușești să finalizezi, nu meriți”, a declarat Murat Yakin, citat de digisport.ro.

Cine este Zeki Amdouni, omul care a înscris două goluri României într-o singură repriză

Dacă pentru România, Valentin Mihăilă, în vârstă de 23 de ani, a reuşit dubla, pentru elveţieni a înscris un alt jucător tânăr. Zeki Amdouni, jucătorul celor de la Basel, a reuşit prima sa dublă la naţionala Elveţiei în meciul cu România.

Atacantul celor de la FC Basel a deschis scorul în minutul 28, după care a majorat diferenţa înainte de pauză, în minutul 41.

Reclamă 4 / 0/3

Cumpărat de FC Basel vara aceasta de la Lausanne-Sport pentru 4 milioane de euro, după ce a evoluat în sezonul recent încheiat la Basel sub formă de împrumut, el a înscris în ambele meciuri ale Elveţiei din luna iunie.

În meciul cu Andorra, Amdouni a înscris golul al doilea al elveţienilor, după care a reuşit o dublă în prima repriză a partidei cu România. După doar 60 de minute, acesta a fost înlocuit cu Seferovic şi a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor de pe Swissporarena.

Amdouni a debutat la echipa naţională a Elveţiei în luna septembrie a anului trecut, în meciul cu Cehia din Nations League, când a evoluat 11 minute. De la debutul acestor preliminarii, Amdouni a fost introdus în fiecare meci, reuşind să înscrie de fiecare dată. După meciurile cu Belarus, Israel şi Andorra, Amdouni a reuşit şi prima sa dublă în tricoul echipei naţionale în meciul cu România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și