Închide meniul
VIDEO

Alisson, assist uluitor pentru Mohamed Salah, în derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0. Gol incredibil al echipei lui Jurgen Klopp

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2022, 20:27

Alisson, assist uluitor pentru Mohamed Salah, în derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0. Gol incredibil al echipei lui Jurgen Klopp

Alisson, assist pentru Mohamed Salah în Liverpool - Manchester City

Mohamed Salah, pe Anfield / Profimedia

Alisson a reușit un assist incredibil pentru Mohamed Salah, în derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0, din etapa a 11-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a prins-o pe City pe contraatac. Echipa lui Pep Guardiola a rămas fără reacție la pasa portarului Alisson pentru Mohamed Salah.

Alisson, assist uluitor pentru Mohamed Salah, în derby-ul Liverpool – Manchester City

Goalkeeper-ul brazilian a reținut balonul după o lovitură liberă al lui City și a avut o degajare de peste 50 de metri pentru Mohamed Salah, care a profitat și de o eroare a lui Joao Cancelo.

Salah nu s-a mai oprit până în poartă. Egipteanul l-a învins pe Ederson cu un șut simplu. A fost al treilea gol reușit de starul lui Liverpool în actuala stagiune de Premier League.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI MOHAMED SALAH DIN LIVERPOOL – MANCHESTER CITY

Reclamă

Liverpool, victorie crucială cu Manchester City

Golul lui Salah a fost unicul din derby-ul de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp și-a relansat sezonul după debutul slab.

În urma succesului, cormoranii au urcat pe poziția a opta în Premier League, la șase lungimi de locurile de Champions League. Manchester City a rămas pe locul secund, dar liderul Arsenal s-a distanțat la patru puncte.

Cum arată clasamentul în Premier League

1. Arsenal, 27 de puncte, 10 meciuri
2. Manchester City, 23 de puncte, 10 meciuri
3. Tottenham, 23 de puncte, 10 meciuri
4. Chelsea, 19 puncte, 9 meciuri
5. Manchester United, 16 puncte, 9 meciuri
6. Newcastle, 15 puncte, 10 meciuri
7. Brighton, 14 meciuri, 9 meciuri
8. Liverpool, 13 puncte, 9 meciuri

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alisson, assist uluitor pentru Mohamed Salah, în derby-ul Liverpool – Manchester City
  • Gol incredibil al echipei lui Jurgen Klopp

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și