Închide meniul

Antrenorul lui Bournemouth, mesaj pentru Ionuț Radu. Ce i-a transmis tehnicianul, după debutul din Premier League

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 18:19

Reclamă
Antrenorul lui Bournemouth, mesaj pentru Ionuț Radu. Ce i-a transmis tehnicianul, după debutul din Premier League

Antrenorul lui Bournemouth, mesaj pentru Ionuț Radu

Andoni Iraola și Ionuț Radu, după meciul cu Burnley / Profimedia

Antrenorul lui Bournemouth a transmis un mesaj pentru Ionuț Radu. Tehnicianul englezilor a vorbit înainte de partida cu Liverpool, din Cupa Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andoni Iraola a vorbit despre situația de la echipă, care nu se va putea baza, cel puțin pentru câteva săptămâni, pe portarul brazilian Neto. Acesta i-a transmis o veste importantă lui Ionuț Radu, care a debutat deja în primul eșalon al fotbalului englez.

Antrenorul lui Bournemouth, mesaj pentru Ionuț Radu. Portarul român, singura soluție a englezilor

Iraola i-a transmis lui Ionuț Radu faptul că acesta va rămâne singura soluție a echipei, până în momentul în care Neto își va reveni din accidentare. De asemenea, tehnicianul lui Bournemouth a menționat faptul că Travers, portarul care a fost pe bancă la meciul cu Burnley, nu va fi rezervă în duelul cu Liverpool, din Cupa Ligii, care se va juca miercuri.

„Împotriva lui Burnley i-am avut doar pe Radu și pe Travers, care a venit să stea pe bancă. L-am cunoscut cu două ore înaintea meciului (n.r. pe Travers).

Nu va putea juca miercuri, astfel că Radu va fi, din nou, singura soluție. Va trebui să chemăm pe unul dintre portarii tineri pentru a sta pe bancă, deoarece Travers a jucat deja în prima rundă din Cupă, cu West Brom”, a spus Andoni Iraola, potrivit site-ului oficial al lui Bournemouth.

Reclamă

Astfel, Radu va avea parte de primul duel cu adevărat dificil din Anglia, împotriva formației antrenate de Jurgen Klopp. Moralul românului este unul ridicat însă, având în vedere faptul că abia a debutat în Premier League și că a încasat un singur gol în partida cu Burnley.

În momentul de față, goalkeeper-ul împrumutat de la Inter Milano este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: grupele de juniori de la FCSB, Dinamo și Pergolettese, Inter, Avellino, Genoa, Parma, Cremonese și AJ Auxerre.

Ionuţ Radu, al 15-lea român din istoria Premier League

Topul românilor cu prezenţe în Premier League este condus detaşat de Dan Petrescu. „Bursucul” a evoluat timp de cinci sezoane la Chelsea, şi doar în Premier League a evoluat în 215 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul secund în acest clasament este Costel Pantilimon. Fostul portar a evoluat în 54 de meciuri în campionatul englez, pentru formaţii precum Manchester City, Sunderland, Watford şi Nottingham Forest.

Podiumul clasamentului românilor cu cele mai multe meciuri în Premier League este completat de Gabi Tamaş. Proaspăt retras din activitate, Tamaş a prins 45 de meciuri în cel mai puternic campionat din Europa, evoluând la formaţii precum West Bromwich, Doncaster, Watford şi Cardiff.

Vlad Chiricheş, Florin Andone, Gică Popescu, Ionel Ganea, Răzvan Raţi, Florin Gardoş, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan şi Cosmin Contra sunt ceilalţi români care au evoluat în Premier League, de-a lungul anilor, alăturându-se pe listă şi Ionuţ Radu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și