Închide meniul

Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag, pentru modul în care l-a tratat pe Cristiano Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 16:46

Reclamă
Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag, pentru modul în care l-a tratat pe Cristiano Ronaldo

Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia

Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag, pentru modul în care l-a tratat pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez s-a despărţit de Manchester United după ce a intrat în conflict cu antrenorul olandez, ajuns pe Old Trafford în vara anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a plecat de la Manchester United în noiembrie 2022, după un interviu acordat lui Piers Morgan în care a vorbit fără perdea despre problemele de la United, dar şi despre Ten Hag. La finalul anului 2022, Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită.

Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag, pentru modul în care l-a tratat pe Cristiano Ronaldo

Arturo Vidal crede că principalul vinovat pentru situaţia în care se află Manchester United este Erik ten Hag. Mijlocaşul din Chile nu înţelege cum Ronaldo, cel mai bun marcator al formaţiei de pe Old Trafford, s-a transformat în rezervă, odată cu venirea lui Ten Hag la United.

„Acel antrenor a venit prost. Cum să îl scoţi pe Cristiano Ronaldo din echipă? Aşa sunt aceşti oameni. Era cel mai bun marcator din echipă şi el l-a scos. Aceşti băieţi cu chelie sunt foarte complicaţi”, a declarat Arturo Vidal, potrivit goal.com.

Chiar dacă a plecat cu scandal de la Manchester United, Cristiano Ronaldo rămâne unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului. În 292 de meciuri în cele două perioade în care a evoluat pe Old Trafford, portughezul a marcat de 118 ori, câştigând alături de United trofeul UEFA Champions League în 2008, dar şi trei titluri în Premier League (2207, 2008, 2009).

Reclamă

Manchester United a câştigat pe terenul lui Burnley, în ultima etapă din Premier League

Manchester United a încheiat seria de trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile pe Turf Moor, terenul lui Burnley. Echipa lui Erik ten Hag s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Bruno Fernandes în minutul 45.

Înainte de acest succes, Manchester United a pierdut trei partide. În Premier League a fost învinsă de Arsenal şi Brighton cu acelaşi scor, 1-3 în timp ce la mijlocul săptămânii trecute a pierdut primul meci din grupele UEFA Champions League, scor 3-4, pe terenul lui Bayern Munchen.

După primele şase etape, Manchester United se află pe locul 9, cu 9 puncte. Pentru „diavoli” urmează două dueluri cu Crystal Palace, ambele pe Old Trafford. Mai întâi, cele două echipe se vor întâlni marţi seară, în Cupa Ligii Angliei, după care vor juca la finalul săptămânii în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și