Închide meniul

Aston Villa – Liverpool 1-2. „Cormoranii” rămân în cursa pentru titlu! Victorie grea contra formației lui Steven Gerrard

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 0:18

Aston Villa – Liverpool 1-2. „Cormoranii rămân în cursa pentru titlu! Victorie grea contra formației lui Steven Gerrard

Aston Villa - Liverpool 1-2. "Cormoranii" rămân în cursa pentru titlu

Liverpool luptă pentru titlul din Premier Legue / Hepta

Aston Villa – Liverpool 1-2. „Cormoranii” s-au impus la finalul unui duel extrem de complicat pe Villa Park. Liverpool era obligată să învingă pe terenul lui Aston Villa, echipă condusă de Steven Gerrard, legendarul căpitan al „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația lui Jurgen Klopp avea nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne pe urmele lui Manchester City.

Aston Villa – Liverpool 1-2. Trupa lui Jurgen Klopp încă speră la titlu

Seara a început cum nu se putea mai prost pentru Liverpool. Villa a deschis scorul după numai 3 minute, prin Douglas Luiz. Bucuria gazdelor a durat numai 3 minute, Joel Matip reușind să restabilească egalitatea la faza următoare.

Trupa de pe Anfield a preluat conducerea în minutul 65, când Sadio Mane a reluat cu capul în plasă, după o centrare expediată de Luis Diaz. Aston Villa a continuat să-i pună mari probleme lui Liverpool, în căutarea golului egalizator, dar defensiva lui Klopp a rezistat excelent.

Liverpool e egalat-o la puncte pe City, care încă n-a jucat în această etapă. Formația lui Pep Guardiola va evolua miercuri, de la ora 22:15, pe terenul lui Wolves.

Reclamă

În ultimele două etape din Premier League, Liverpool va juca împotriva celor de la Southampton (deplasare) și Wolves (acasă). De cealaltă parte, City va da piept cu West Ham (deplasare) și Aston Villa (acasă).

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City. Totuşi, managerul lui Liverpool este de părere că trecerea atacantului de la Borussia Dortmund în Premier League va duce piaţa transferurilor la un alt nivel.

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile uriaşe care l-au „vânat” pe Erling în ultimele luni.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că se vorbeşte deja prea mult despre acest transfer. Ştiu că se vorbeşte mult despre bani, dar acest transfer va duce (n.r. – piaţa) la un alt nivel. Dacă Erling Haaland se duce la ei, cu siguranţă nu-i va slăbi, absolut deloc”, a spus Klopp, pentru Sky Sports, citat de news.ro.

Germanul a precizat că această tranzacţie nu influenţează cu nimic Livepool: „Am semnat un nou contract ştiind că Manchester City nu se va opri din dezvoltare. Nu este legat de City faptul dacă putem fi fericiţi sau nu. Este vorba despre noi şi despre ceea ce putem face”.

Recomandări
  • Aston Villa – Liverpool 1-2. „Cormoranii” s-au impus la finalul unui duel extrem de complicat pe Villa Park
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și