Închide meniul

Basarab Panduru, convins de viitorul strălucit al unui român: „O să fie jucător de 70-80 de milioane. Îl duci unde vrei tu”

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 16:43

Reclamă
Basarab Panduru, convins de viitorul strălucit al unui român: „O să fie jucător de 70-80 de milioane. Îl duci unde vrei tu

Basarab Panduru este convins de viitorul strălucit al unui român

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni / Captură Orange Sport

Basarab Panduru este convins de viitorul strălucit al unui român. Fostul internaţional a declarat că Radu Drăguşin are şanse foarte mari să valoreze 80 de milioane de euro în curând şi să ajungă la o formaţie şi mai importantă decât Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bătut palma cu Spurs, echipă care a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său de la Genoa. Fundaşul român a efectuat deja vizita medicală şi urmează să fie prezentat de formaţia din nordul Londrei.

Basarab Panduru, convins de viitorul strălucit al unui român

Basarab Panduru nu crede că Radu Drăguşin va avea o misiune uşoară în Premier League, dar este convins că fundaşul român are calităţile necesare pentru a reuşi la Tottenham. În cazul în care va evolua meci de meci la Spurs, aşa cum o făcea la Genoa, Panduru e sigur că preţul lui Drăguşin va ajunge la 80 de milioane de euro şi că se va putea transfera la orice formaţie din lume:

„Nu cred că e uşor, dar cred că poate face ceva. Poate să fie un jucător care să plece de la Tottenham în altă parte. Nu e uşor, dar nu te baţi cu… Romero, e el campion mondial, dar tot Romero e.

Van de Ven e nimeni în fotbal, nu ştia nimeni de el până la Tottenham. Dacă joacă meci de meci, la fizicul pe care îl are, cred că o să fie jucător de 70-80 de milioane.

Reclamă

Fizicul e… Îl duci unde vrei tu, face vrea. Iar la cap, din ce am înţeles, bate pe toată lumea”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Basarab Panduru a răbufnit când a auzit ce salariu va avea Radu Drăguşin la Tottenham

Basarab Panduru a răbufnit când a auzit ce salariu va avea Radu Drăguşin la Tottenham. Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin va avea un salariu de 3 milioane de euro pe an la Spurs.

Basarab Panduru consideră că Drăguşin ar fi putut să câştige mult mai mult la Bayern Munchen. Panduru l-a dat ca exemplu pe De Ligt, care câştigă 17 milioane de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane! Tot ce e mai puţin înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie. Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi?!

Trebuie să-i dai salariul în funcție de cât ai dat pe el. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă De Ligt primeşte 17. Nu ai cum să primeşti 2-3 milioane.

Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare.

Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și