Închide meniul

„Când pleci de la Liverpool?”. Jurgen Klopp a făcut anunțul: „Trebuie să schimbăm anumite lucruri!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 13:04

„Când pleci de la Liverpool?. Jurgen Klopp a făcut anunțul: „Trebuie să schimbăm anumite lucruri!

Jurgen Klopp mai are contract cu Liverpool până în 2026

Jurgen Klopp mai are contract cu Liverpool până în 2026 / Profimedia

„Când pleci de la Liverpool?”, a fost întrebarea primită de Jurgen Klopp, după ultimul meci al „cormoranilor”. Managerul german a anunțat că va părăsi clubul de pe Anfield numai în momentul în care conducătorii îl vor obliga să o facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool traversează o perioadă extrem de dificilă, dar Jurgen Klopp continuă să spere că situația se va remedia. Pentru asta, tehnicianul de 55 de ani spune că „trebuie să schimbăm anumite lucruri” la nivelul echipei.

„Când pleci de la Liverpool?”. Jurgen Klopp a făcut anunțul

Liverpool s-a „prăbușit” pe locul 9 în Premier League, după 18 etape. Klopp a fost întrebat dacă se gândește să plece de pe banca „cormoranilor” înainte de finalul contractului, scadent în 2026.

Jurgen Klopp i-a asigurat pe fani că nici nu ia în calcul să-și dea demisia.

„Fie schimbăm la nivelul funcţiei de antrenor, fie multe lucruri trebuie schimbate. În ceea ce mă priveşte, cu excepţia cazului în care îmi va cere cineva, eu nu voi pleca. Deci trebuie să schimbăm anumite lucruri. Vom vedea”, a spus Jurgen Klopp, după meciul Wolves – Liverpool 0-1, din Cupa Angliei.

Reclamă

Jurgen Klopp şi-a cerut scuze pe teren fanilor, după ce Liverpool a fost umilită de Brighton

Jurgen Klopp a oferit prima reacţie, după ce Liverpool a pierdut al doilea meci consecutiv în Premie League, scor 0-3, în fața lui Brighton. Antrenorul german a felicitat-o pe Brighton, pentru evoluţia de vis, dar se declară extrem de nemulţumit de formaţia sa.

„Rău, a fost foarte rău. Nu îmi pot aminti un meci mai rău. Brighton a fost echipa mai bună, a meritat victoria. A jucat foarte bine. A fost o echipă organizată care a jucat împotriva unei echipe mai puțin organizate. Am pierdut mingea, spațiile erau prea mari și nu am putut pune probleme.

Evident că aceste lucruri nu sunt bune, mai ales împotriva unei echipe bune precum este Brighton. Ei au devenit din ce în ce mai încrezători în timp ce noi am făcut opusul. Îmi pot imagina că sunt foarte fericiți deoarece a fost o prestație grozavă, iar noi le-am făcut viața mult mai ușoară în anumite momente.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot sta aici și să spun că nu s-a întâmplat nimic. Bineînțeles, cu toții trebuie să fim îngrijorați”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Imediat după finalul meciului, Jurgen Klopp a rămas pe teren şi şi-a cerut scuze în faţa fanilor lui Liverpool, care au făcut deplasarea la meciul cu Brighton. „Cormoranii” au încasat trei goluri în ultimele două meciuri de campionat, şi au marcat unul singur, în duelul cu Brentford.

Jurgen Klopp „a luat foc” în timpul conferinței de presă!

Jurgen Klopp „a luat foc” la conferința de dinainte de Brighton – Liverpool. Managerul german a fost extrem de deranjat de o întrebare legată de viitoarele transferuri de la trupa de pe Anfield.

Un jurnalist prezent în sala de conferințe l-a întrebat pe Jurgen Klopp de ce nu face mai multe transferuri, în condițiile în care mai mulți jucători de atac sunt accidentați.

„Carl, sincer, Carl, am făcut cred 6.000 de conferințe de presă de când sunt la Liverpool și tu ai fost prezent la 5.999. Chiar trebuie acum să-ți mai spun povestea cu banii? Chiar trebuie să o fac din nou? Care ar putea fi motivul pentru care am avea bani ca nebunii, dar nu am cumpăra jucători chiar dacă sunt disponibili? Asta crezi despre mine după toți anii ăștia? Deci de ce pui întrebarea când răspunsul se află pe masă? Chiar nu înțeleg asta.

Nu poți rezolva problema transferând continuu, mai ales în cazul accidentărilor. Aceasta este principala umbră mare asupra noastră, pentru că nu o poți rezolva decât în fereastra de transferuri. De obicei trebuie să așteptăm până când băieții se întorc și îi putem folosi din nou. În cel mai bun sezon al nostru nu am avut prea multe accidentări și a fost mult mai intens decât este acum. Acum le avem și trebuie să gestionăm situația. Dar piața de transferuri nu este soluția pentru noi în acest moment”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și