Închide meniul

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 19:09

Reclamă
Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!

Fabrizio Romano a dezvăluit când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea.

Profimedia

Iată când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut dezvăluiri despre situația jucătorului sosit în această perioadă de mercato în lotul lui Enzo Maresca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul englez a fost împrumutat de Manchester United la rivala Chelsea, pentru sezonul 2024/2025. Totuși, londonezii au obligația de a-l achiziționa pe Sancho, la finalul împrumutului.

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea!

Potrivit jurnalistului Fabzirio Romano, Jadon Sancho a rămas în cantonamentul lui Chelsea și se va antrena alături sub comanda lui Enzo Maresca în cadrul pauzei provocate de meciurile echipelor naționale.

Jadon Sancho ar urma să debuteze la Chelsea în cadrul duelului cu Bournemouth, care este programat pe data de 14 septembrie, de la ora 22:00.

„Chelsea confirmă că Jadon Sancho se va antrena cu Enzo Maresca și staff-ul său în perioada pauzei internaționale.

Reclamă
Reclamă

Sancho este deja într-o formă bună și este gata pentr debutul la Chelsea, în meciul cu Bournemouth, de la finalul săptămânii viitoare.”, a notat jurnalistul Fabrizio Romano.

În cariera sa, Jadon Sancho a mai evoluat pentru grupele de juniori de la: Watford și Manchester City, Borussia Dortmund și Manchester United.

În momentul de față, jucătorul de 24 de ani este cotat la suma de 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani

Chelsea continuă asaltul pe piaţa transferurilor şi a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani. Gruparea de pe Stamford Bridge tocmai a oficializat achiziţia lui Mike Penders, un portar de mare perspectivă de la Genk.

Chiar dacă este cotat la un milion de euro şi a apărat buturile echipei de seniori în numai două meciuri oficiale, Penders i-a convins pe şefii grupării din Premier League să achite o sumă uriaşă.

Mike Penders nu se alătură lotului pregătit de Enzo Maresca şi va rămâne sub formă de împrumut în Belgia.

„Penders și-a făcut debutul la seniori, în tricoul lui Genk, luna trecută, împotriva celor de la Standardul Liege. Nu a primit gol și, la 18 ani și 363 de zile, a devenit al treilea cel mai tânăr portar care a debutat în Jupiler Pro League. El își va continua dezvoltarea în fotbalul belgian, în acest sezon”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial.

Dacă ar fi venit la Chelsea acum, ar fi fost al şaselea portar al „albaştrilor”. Tot în această varăl-a transferat şi pe Filip Jorgensen, de la Villarreal, pentru 24.5 milioane de euro.

Titular rămâne spaniolul Robert Sanchez, în timp ce pentru postul de portar de rezervă se luptă Filip Jorgensen, Djordje Petrovic, Marcus Bettinelli şi Lucas Bergstrom. Acestora li se adaugă Kepa Arrizabalaga, care este pe picior de plecare. Portarul pe care Chelsea plătea 80 de milioane de euro în 2018 este pe punctul de a fi împrumutat la Bournemouth.

Fanii au răbufnit când au aflat că a fost cumpărat şi Mike Penders. Aceştia au transmis mesaje dure pe reţelele sociale, anunţă thesun.co.uk.

„Serios, de câţi portari mai e nevoie?”

„Aproape putem alcătui un prim 11 numai din portari. Un lucru perfect normal”

„De câţi portari are nevoie un club de fotbal???”

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:02

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta atacantul pentru care Gigi Becali a plătit o „avere”

20:42

VideoFotbaliştii naţionalei se bucură că au şansa să lucreze cu Mircea Lucescu! Ianis Hagi: „Mi-am îndeplinit un vis!”

20:37

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Lovitura de senzație, anunțată oficial

19:50

Florin Manea ştie cum poate da lovitura Dan Şucu, după transferul ratat al lui Daniel Bîrligea: „Aşa omori tot campionatul!”

19:30

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

19:25

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și