Închide meniul

Ce a făcut Ten Hag imediat după interviul incendiar dat de Cristiano Ronaldo. „Povestea de dragoste s-a încheiat”

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2022, 8:52

Reclamă
Ce a făcut Ten Hag imediat după interviul incendiar dat de Cristiano Ronaldo. „Povestea de dragoste s-a încheiat

Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia Images

Ce a făcut antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, după interviul incendiar dat de Cristiano Ronaldo nu a surprins pe nimeni. Acesta a convocat o întâlnire cu şefii de pe Old Trafford, pentru a discuta despărţirea de starul de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, o parte dintre colegii săi de la Manchester United nu-l mai susţin pe Cristiano, după vorbele spuse în interviul oferit lui Piers Morgan. Asta după ce a avut mai multe contre cu antrenorul olandez şi a făcut tot posibilul să-i submineze autoritatea acestuia.

Ce a făcut Ten Hag imediat după interviul incendiar dat de Cristiano Ronaldo

E foarte posibil ca îndepărtarea lui Cristiano Ronaldo de la club să se producă în timp ce acesta se va afla în Qatar, unde e prezent cu naţionala Portugaliei, la Cupa Mondială. El se antrenează deja alături de lusitani.

Ronaldo a pierdut şi sprijinul foştilor colegi de la Manchester United. Rio Ferdinand se află printre cei care au considerat că interviul incendiar a fost gândit pentru a forţa o plecare de la United.

Rio Ferdinand: „Povestea de dragoste s-a încheiat”

„Povestea de dragoste dintre Manchester United şi Ronaldo s-a încheiat. Cartea a fost închisă. A pus clubul într-o situaţie din care nu mai există o cale de întoarcere. Dacă mai exista cineva în club care voia să îl păstreze pe Cristiano, nu o mai poate face acum.

Reclamă

Dacă interviul a avut două minute, nu o oră sau două, şi a folosit comentariul prin care a spus că nu respectă antrenorul, acesta va fi motivul pentru care va pleca. Nu putem sta aici să apărăm ce a spus Ronaldo.

Sunt sigur că acest interviu a fost gândit pentru un singur lucru, pentru ca el să plece de la club. Nu cred că există o cale de întoarcere sau că clubul îl va păstra. Până la acest interviu, l-aş fi apărat şi aş fi spus că United ar trebui să comunice mai bine cu el”, a spus Ferdinand, citat de The Sun.

Prima reacție a conducerii lui Manchester United după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo

Conducerea lui Manchester United a oferit prima reacție după interviul incendiar oferit de Cristiano Ronaldo jurnalistului Piers Morgan, în care critică dur clubul de pe Old Trafford, dar și pe antrenorul Erik ten Hag.

Reclamă 4 / 0/3

Șefii „Diavolilor” au precizat că așteaptă să fie publicat interviul integral al lui Cristiano Ronaldo înainte să ofere un răspuns oficial.

„Manchester United a sesizat ultimele știri cu privire la interviul lui Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare un răspuns după ce va apărea interviul în varianta sa întreagă. Noi rămânem concentrați pe pregătirea părții secunde a campionatului și ne păstrăm credința și unitatea construită între jucători, antrenori, staff și fani”, se arată în comunicatul oficial emis de conducerea de pe Old Trafford, pe site-ul oficial al clubului.

Conform celor de la Metro, Ronaldo va fi amendat cu suma de un milion de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și