Închide meniul

Ce i-a spus, de fapt, Cristiano Ronaldo lui Bruno Fernandes în clipul devenit viral din vestiarul Portugaliei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2022, 14:52

Ce i-a spus, de fapt, Cristiano Ronaldo lui Bruno Fernandes în clipul devenit viral din vestiarul Portugaliei

Ce i-a spus, de fapt, Cristiano Ronaldo lui Bruno Fernandes

Cristiano Ronaldo şi Bruno Fernandes, la antrenament / Profimedia Images

Ce i-a spus, de fapt, Cristiano Ronaldo lui Bruno Fernandes în clipul devenit viral din vestiarul Portugaliei a fost dezvăluit de colegul lor Joao Mario, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul devenit viral îl arăta pe Bruno salutându-l rece pe CR7, după declaraţiile incendiare făcute de acesta despre Manchester United. Totuşi, Mario susţine că a fost doar o glumă între cei doi şi că relaţia lor ar fi una perfectă.

Ce i-a spus, de fapt, Cristiano Ronaldo lui Bruno Fernandes

„Mă aflam în vestiar în acel moment, am văzut imaginile şi este amuzant pentru că se poate interpreta, dar a fost doar o glumă între cei doi. Asta pentru că Bruno a fost printre ultimii ajunşi şi Cristiano l-a întrebat dacă a venit cu vaporul.

Cred că imaginile pot fi interpretate, dar a fost o simplă glumă între ei. Cred că au o relaţie foarte bună pentru că joacă împreună. I-am văzut toată ziua de ieri. Nu există nicio problemă între ei”, a spus Joao Mario, citat de record.pt.

Reclamă

Cum a reacţionat Bruno Fernandes când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo

Ronaldo se afla deja în vestiarul lusitanilor când Bruno şi-a făcut apariţia. Cei doi s-au salutat, dar salutul a părut unul rece, chiar şi Cristiano părând mirat de reacţia colegului său.

„Ronaldo l-a aşteptat pe Bruno cu mâna întinsă. A rămas cu gura căscată când a văzut ce salut rece a primit din partea colegului său, care a vorbit foarte puţin cu starul de 37 de ani”, au notat cei de la Express.

Gestul lui Bruno vine după interviul în care Cristiano Ronaldo a făcut praf clubul Manchester United şi pe managerul Erik ten Hag. Olandezul a şi trecut la fapte. S-a văzut deja cu oficialii de pe Old Trafford, cărora le-ar fi cerut despărţirea de Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, o parte dintre colegii săi de la Manchester United nu-l mai susţin pe Cristiano, după vorbele spuse în interviul oferit lui Piers Morgan. Asta după ce a avut mai multe contre cu antrenorul olandez şi a făcut tot posibilul să-i submineze autoritatea acestuia.

Rio Ferdinand nu-l mai sprijină pe Cristiano

Ronaldo a pierdut şi sprijinul foştilor colegi de la Manchester United. Rio Ferdinand se află printre cei care au considerat că interviul incendiar a fost gândit pentru a forţa o plecare de la United.

„Povestea de dragoste dintre Manchester United şi Ronaldo s-a încheiat. Cartea a fost închisă. A pus clubul într-o situaţie din care nu mai există o cale de întoarcere. Dacă mai exista cineva în club care voia să îl păstreze pe Cristiano, nu o mai poate face acum.

Dacă interviul a avut două minute, nu o oră sau două, şi a folosit comentariul prin care a spus că nu respectă antrenorul, acesta va fi motivul pentru care va pleca. Nu putem sta aici să apărăm ce a spus Ronaldo.

Sunt sigur că acest interviu a fost gândit pentru un singur lucru, pentru ca el să plece de la club. Nu cred că există o cale de întoarcere sau că clubul îl va păstra. Până la acest interviu, l-aş fi apărat şi aş fi spus că United ar trebui să comunice mai bine cu el”, a spus Ferdinand, citat de The Sun.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și