Închide meniul

Chelsea, cu ochii pe Luis Enrique după investițiile colosale din această iarnă! Ce alt club imens îl are pe listă pe fostul selecționer al Spaniei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 13:06

Chelsea, cu ochii pe Luis Enrique după investițiile colosale din această iarnă! Ce alt club imens îl are pe listă pe fostul selecționer al Spaniei

Luis Enrique, tot mai aproape de PSG

Luis Enrique/ Profimedia

Chelsea este cu ochii pe Luis Enrique, după investițiile de peste 300 de milioane de euro din această pauză competițională de iarnă. Londonezii se pare că nu sunt mulțumiți de Graham Potter, antrenor care a dus echipa pe locul 10 în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique este liber de contract după încheierea parcursului naționalei Spaniei, la Campionatul Mondial din Qatar. „Furia Roja” a fost eliminată dramatic de Maroc, la turneul final.

Chelsea, cu ochii pe Luis Enrique după investițiile de milioane din această iarnă

Un alt club care îl are pe listă pe fostul antrenor de la Barcelona este Atletico Madrid, anunță dailymail.co.uk, care citează presa din Spania. Diego Simeone se pare că va pune capăt mandatului de 11 ani și jumătate pe banca madrilenilor, la finele sezonului, iar Luis Enrique este principala variantă a oficialilor de pe Wanda Metropolitano.

Atletico Madrid traversează un sezon extrem de modest, fiind deja eliminată din Liga Campionilor. În campionat, trupa lui Diegoe Simeone este pe locul 4, la 18 puncte distanță de primul loc.

La Chelsea, investitorul Todd Boehly se pare că este nemulțumit de Graham Potter, anunță aceeași sursă citată mai sus. Antrenorul a fost instalat pe banca echipei la începutul lunii septembrie, după demiterea lui Thomas Tuchel. Londonezii traversează și ei un sezon sub așteptări, fiind pe locul 9 în Premier League, la 10 puncte distanță de ocupanta ultimului loc care asigură prezența în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

Luis Enrique ar urma să antreneze o galaxie de stele pe Stamford Bridge. Londonezii au „spart banca” în această iarbă, și au cheltuit aproximativ 200 de milioane de euro doar pentru transferurile lui Mykhaylo Mudryk și Enzo Fernandez.

Cum arată Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii! Chelsea, fără adversar

Top 10 cele mai tari transferuri ale iernii este dominat autoritar de Premier League, care a realizat cele mai scumpe nouă mutări din această perioadă de mercato.

Totul a culminat cu mutarea reuşită de Chelsea în ultimul moment. Londonezii au plătit 121 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez, care a devenit şi cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Aducerea lui Mykhaylo Mudryk de la Şahtior este a doua cea mai tare tranzacţie din această iarnă. Echipa de pe Stamford Bridge a plătit alte 70 de milioane de euro. Podiumul iernii e completat de Anthony Gordon, pentru care Newcastle a plătit 45 de milioane de euro.

Tot Chelsea i-a mai adus şi pe Benoit Badiashile, pentru 38 de milioane de euro, şi pe Noni Madueke, pentru alte 35 de milioane de euro. Liverpool a mutat şi ea prin aducerea lui Cody Gakpo, în schimbul a 42 de milioane de euro.

Pep Guardiola, atac brutal după ce Chelsea a cheltuit 330 de milioane de euro pe transferuri:

Pep Guardiola a avut o reacție dură după ce rivala Chelsea a cheltuit 330 de milioane de euro pe transferuri, doar în această iarnă. Antrenorul lui Manchester City i-a „înțepat” pe rivali.

Guardiola a amintit episodul din 2019-2020, când Manchester City a fost inițial exclusă din competițiile europene, din cauza încălcării fair-play-ului financiar. Antrenorul catalan a sugerat că Chelsea trebuie să fie atentă la acest aspect.

„Ceea ce a decis Chelsea să facă nu este treaba mea. Sincer, nu mă implic niciodată în deciziile altor cluburi. Există regulamente și instituții care trebuie să facă asta. Opt cluburi ne-au acuzat… Nu uit. Opt sau nouă echipe din Premier League, au trimis o scrisoare la Premier League ca să fim excluși, să fim dați afară din Premier League. Dar noi suntem a cincea echipă când vine vorba de cheltuieli nete, în ultimii cinci ani. Așa am câștigat 11 trofee”, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă.

Recomandări
  • Luis Enrique, pe lista lui Chelsea
  • Ce alt club este cu ochi pe fostul selecționer al Spaniei

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa Vezi toate știrile
Citește și