Închide meniul

Chelsea îl poate deturna pe Frenkie de Jong din drumul spre Manchester United. Barcelona, nevoită să-l transfere pe olandez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 15:51

Chelsea îl poate deturna pe Frenkie de Jong din drumul spre Manchester United. Barcelona, nevoită să-l transfere pe olandez

Înlocuitor pentru Paul Pogba la Manchestr United

Frenkie de Jong, în timpul unui meci/ Profimediaimages

Chelsea îl poate deturna pe Frenkie de Jong din drumul spre Manchester United. Barcelona este nevoită să-l vândă pe mijlocaşul olandez, deoarece trebuie să-şi echilibreze conturile, după transferurile de răsunet reuşite în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frenkie de Jong era curtat cu insitenţă de Manchester United. Managerul olandez al „diavolilor”, Erik ten Hag, îl avea ca ţintă pe mijlocaşul catalanilor.

Chelsea îl poate deturna pe Frenkie de Jong din drumul spre Manchester United

Chelsea şi FC Barcelona sunt aproape de un acord pentru transferul lui Frenkie de Jong la echipa londoneză, mijlocaşul internaţional olandez fiind deschis la ideea de a se alătura grupării de pe Stamford Bridge.

Cotidianul catalan Sport avansează chiar şi o sumă de 80 de milioane de euro, care ar urma să fie încasată de catalani.

FC Barcelona ajunsese iniţial la un acord cu Manchester United, dar olandezul vrea să evolueze în Liga Campionilor, iar un transfer la Chelsea i-ar îndeplini această condiţie.

Reclamă

Barcelona vrea să scape de Frenkie de Jong

FC Barcelona, care vrea să-şi reducă masa salarială, pune presiune pe Frenkie de Jong pentru a-l determina să plece.

După ce i-a adus pe Raphinha, Franck Kessie, Andreas Christensen, Robert Lewandowski şi după ce i-a prelungit contractul lui Ousmane Dembele, gruparea spaniolă vrea să-şi reechilibreze cât mai repede conturile. În aceste condiţii, şefii grupării de pe Cam Nou l-au anunţat pe Frenkie de Jong că este momentul să-şi facă bagajele.

După săptămâni de negocieri, Barca şi Manchester United ar fi ajuns la un acord pentru un transfer al mijlocaşului în vârstă de 25 de ani, dar acesta din urmă nu şi-a dat acordul să meargă la United.

Reclamă 4 / 0/3

Sub contract până în iunie 2026, Frenkie de Jong nu a dat pe deplin satisfacţie de la venirea sa în iulie 2019. El a luat parte la 45 de meciuri în toate competiţiile în sezonul trecut, anunţă agerpres.ro.

Bernardo Silva, noua lovitură încercată de Barcelona pe piaţa transferurilor

Barcelona ţinteşte să mai facă un transfer de răsunet în această perioadă de mercato, anume Bernardo Silva. Catalanii i-au făcut o ofertă de aproximativ 50 de milioane de euro lui Manchester City, conform ziaristului italian Gerard Romero. Negocierile dintre cele două părţi se pare că sunt avansate, după cum anunţă şi express.co.uk.

În condiţiile în care Bernardo Silva ar veni pe Camp Nou, catalanii sunt tot mai aproape de a-l vinde pe Frenkie de Jong. Mijlocaşul este dorit în Premier League, de către Manchester United şi Chelsea.

Bernardo Silva a bifat 251 de partide pentru Manchester City, în cinci ani. Portughezul a marcat 48 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 50. Alături de „cetăţeni” a devenit campion în Premier League de patru ori.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și