Închide meniul

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Cum s-a descurcat în Manchester United – Tottenham 2-2

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 21:28

Reclamă
Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Cum s-a descurcat în Manchester United – Tottenham 2-2

Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăgușin, la debutul pentru Tottenham / Profimedia

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin a devenit, în această perioadă de mercato, cel mai scump jucător român din istorie. „Dragonul”, așa cum a fost poreclit de către fanii englezi, a fost achiziționat de la Genoa în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Cum s-a descurcat în duelul cu Manchester United

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

Reclamă

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Ca o comparație, acesta a avut o notă mai mare față de Raphael Varane, fundaș care a jucat tot meciul pentru Manchester United. Francezul a primit doar nota de 6,5.

Fanii lui Tottenham, reacţii imediate după debutul lui Radu Drăguşin

Fanii lui Tottenham au reacţionat imediat, după debutul lui Radu Drăguşin în Premier League. Suporterii formaţiei londoneze l-au încurajat pe fundaşul român, după ce a fost trimis în teren de către Ange Postecoglou, în duelul „de foc” cu Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după ce Radu Drăguşin a debutat la Tottenham, fanii au reacţionat pe contul oficial al formaţiei londoneze. Suporterii s-au declarat entuziasmaţi de faptul că românul bifează primele sale minute la Spurs, chiar în duelul cu Manchester United, de pe Old Trafford.

„Radu, salvează-ne, te rog”„A intrat Dragonul” şi „Regele a sosit” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea făcută de Tottenham, după debutul lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și