Închide meniul

Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool! Prima mare lovitură pe piața transferurilor

Alexandru Ivan Publicat: 29 decembrie 2022, 0:03

Reclamă
Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool! Prima mare lovitură pe piața transferurilor

Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool

Cody Gakpo / Liverpool

Fotbalistul olandez Cody Gakpo a fost prezentat oficial la Liverpool. Transferul său în Premier League este prima mare lovitură în fereastra de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cody Gakpo a fost transferat de la PSV Eindhoven pentru 37 de milioane de lire sterline + bonusuri. Contractul semnat cu Liverpool este valabil până în 2028. Fotbalistul de 23 de ani va juca cu numărul 18.

Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool

Mă simt foarte bine, sunt foarte încântat că mă aflu aici. Abia aștept să mă antrenez și să joc pentru acest club incredibil. Cred că este un club grozav, la care pot arăta ceea ce știu cu scopul de a ajuta echipa să obțină performanțele minunate pe care le-a reușit și în trecut.

Reclamă

Este un loc unde cred că pot crește enorm și unde am ocazia să joc alături de câțiva fotbaliști extraordinari, care mă pot învăța extrem de multe”, a declarat Cody Gakpo pentru liverpoolfc.com.

Și Manchester United l-a vrut pe Gakpo

Atacantul de bandă stânga, în vârstă de 23 de ani, a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa, iar Manchester United părea să fie în pole-position pentru a-i obține semnătura.

În cele din urmă, Liverpool s-a mișcat mai repede și a reușit să rezolve transferul răsunător.

Reclamă 4 / 0/3

Gakpo a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, unde a reușit să marcheze 3 goluri în 5 meciuri, pentru naționala Olandei.

Cine este Cody Gakpo

Crescut la academia lui PSV, Cody Gakpo a fot promovat la prima echipă a olandezilor în 2018. Tănărul atacant a adunat 159 de meciuri pentru PSV, reușind să marcheze 55 de goluri și să ofere 50 de assist-uri.

La naționala Olandei, Gakpo a bifat 14 selecții și a înscris de 6 ori.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și