Închide meniul

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 17:53

Reclamă
Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

Cole Palmer e uriaș!

Profimedia

Cole Palmer e uriaș! Jucătorul lui Chelsea a făcut spectacol total în cadrul partidei cu Brighton, din etapa cu numărul 6 a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palmer și-a înscris primul gol în minutul 21 și a restabilit egalitatea. Brighton conducea din minutul 7 al partidei, după ce Rutter a înscris, la o fază la care Caicedo a comis o greșeală în interiorul careului.

Cole Palmer e uriaș!

Palmer a reușit „dubla” 6 minute mai târziu, din lovitură de la 11 metri, iar, în minutul 31 a reușit să înscrie și al 3-lea gol.

Reușita cu numărul 4 pentru Cole Palmer a venit în minutul 41, din pasa lui Jadon Sancho. Scorul final al primei reprize a fost de 4-2, în favoarea celor de la Chelsea. Brighton a punctat pentru a 2-a oară în minutul 34, prin Baleba.

Odată cu aceste reușite, Cole Palmer a stabilit un record uluitor în Anglia. Vedeta lui Chelsea a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie 4 goluri în prima repriză a unui duel.

Reclamă
Reclamă

Cole Palmer a ajuns la Chelsea în luna septembrie a anului trecut, de la Manchester City, în schimbul sumei de 47 milioane de euro. De la momentul transferului a adunat 53 de partide pentru londonezi, în care a marcat 31 de goluri.

În momentul de față, Cole Palmer este cotat la suma de 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani

Chiar dacă este cotat la un milion de euro şi a apărat buturile echipei de seniori în numai două meciuri oficiale, Penders i-a convins pe şefii grupării din Premier League să achite o sumă uriaşă.

Mike Penders nu se alătură lotului pregătit de Enzo Maresca şi va rămâne sub formă de împrumut în Belgia.

„Penders și-a făcut debutul la seniori, în tricoul lui Genk, luna trecută, împotriva celor de la Standardul Liege. Nu a primit gol și, la 18 ani și 363 de zile, a devenit al treilea cel mai tânăr portar care a debutat în Jupiler Pro League. El își va continua dezvoltarea în fotbalul belgian, în acest sezon”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial.

Dacă ar fi venit la Chelsea acum, ar fi fost al şaselea portar al „albaştrilor”. Tot în această varăl-a transferat şi pe Filip Jorgensen, de la Villarreal, pentru 24.5 milioane de euro.

Titular rămâne spaniolul Robert Sanchez, în timp ce pentru postul de portar de rezervă se luptă Filip Jorgensen, Djordje Petrovic, Marcus Bettinelli şi Lucas Bergstrom. Acestora li se adaugă Kepa Arrizabalaga, care este pe picior de plecare. Portarul pe care Chelsea plătea 80 de milioane de euro în 2018 este pe punctul de a fi împrumutat la Bournemouth.

Fanii au răbufnit când au aflat că a fost cumpărat şi Mike Penders. Aceştia au transmis mesaje dure pe reţelele sociale, anunţă thesun.co.uk.
„Serios, de câţi portari mai e nevoie?”

„Aproape putem alcătui un prim 11 numai din portari. Un lucru perfect normal”

„De câţi portari are nevoie un club de fotbal???”

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și