Închide meniul
Foto

Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 10:42

Reclamă
Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge

Cole Palmer, "poker" şi trei recorduri spulberate în Chelsea - Everton 6-0

Cole Palmer, înainte să execute penalty-ul / Profimediaimages

Cole Palmer a reuşit un „poker” şi a spulberat trei recorduri pentru Chelsea împotriva lui Everton, în victoria cu scorul de 6-0 din etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul de 21 de ani trece printr-un moment de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 47 de milioane de euro de la Manchester City, tânărul jucător este de neoprit în tricoul londonezilor. A făcut o primă repriză de vis pe Stamford Bridge şi a reuşit trei goluri în decurs de 16 minute!

Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate în Chelsea – Everton 6-0

Palmer a mai înscris şi după pauză, dintr-un penalty care a stârnit un scandal incredibil pe teren. Au fost imagini ruşinoase cu jucătorii lui Pochettino, care se „bat” pentru minge în încercarea de a executa lovitura de la 11 metri.

Noni Madueke şi Nicolas Jackson au fost în centrul incidentelor care au declanşat furia lui Mauricio Pochettino. Cei doi s-au împins pe teren şi a fost nevoie de intervenţia lui Cono Gallagher pentru a-i separa (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În cele din urmă, niciunul dintre ei nu a avut câştig de cauză. Palmer a fost cel care a înscris de la punctul cu var.

Este o ruşine, nu se pot comporta într-un asemenea fel. Este ultima dată când accept să se întâmple aşa ceva, data viitoare sunt OUT. Nu este o glumă, este incalificabil. Ca să fiu clar, Cole Palmer este cel care execută penalty-urile. Este foarte trist şi nu vreau să se mai întâmple aşa ceva„, a izbucnit Pochettino la finalul partidei, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Cole Palmer a devenit astfel primul jucător din istoria de 119 ani a lui Chelsea care înscrie în 7 meciuri consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Au mai fost şi alte două performanţe impresionante reuşite de puştiul minune al londonezilor. A devenit primul jucător al „albaştrilor” care înscrie peste 20 de goluri într-o ediţie de campionat, după Eden Hazard (sezonul 2018-2019).

Palmer a devenit şi primul jucător al lui Chelsea, după Diego Costa (sezonul 2014-2015) care înscrie peste 20 de goluri, în toate competiţiile, la sezonul de debut.

Cole Palmer are 20 de goluri şi 9 pase decisive în cele 28 de meciuri din Premier League jucate în tricoul lui Chelsea. În toate competiţiile are 25 de reuşite şi 13 assist-uri. Tânărul jucător a ajuns la o cotă de piaţă de 55 de milioane de euro.

Chelsea – Everton 6-0

Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri.

Pe Stamford Bridge Chelsea a avut o primă repriză foarte bună, la capătul căreia a condus cu 4-0. Eroul zilei a fost Cole Palmer, autor a patru goluri. Palmer a deschis scorul în minutul 13 şi l-a majorat în minutul 18, iar în minutul 29 a reuşit hat-trick-ul. Nicolas Jackson a stabilit scorul primei reprize, în minutul 44, iar Cole Palmer a înscris al patrulea său gol în minutul 64.

Rezultatul final a fost stabilit de Alfie Gilchrist, în minutul 90, şi a fost 6-0 pentru londonezi, care îşi continuă seria meciurilor fără înfrângere din campionat şi se află pe locul 9, cu 47 de puncte. Everton este pe poziţia a 16-a, cu 27 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și