Închide meniul

Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 8:53

Reclamă
Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11

Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11

Cole Palmer, după ce a adus victoria dramatică pentru Chelsea în meciul cu Manchester United / Profimedia

Chelsea a obținut o victorie dramatică în fața lui Manchester United, în etapa cu numărul 31 din Premier League. Partida de pe Stamford Bridge nu a dezamăgit, iar echipa lui Mauricio Pochettino a reușit o victorie fabuloasă, cu 4-3, în condițiile în care formația lui Erik ten Hag se afla la conducere în minutul 90+9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă sunt departe de titlu, acest lucru nu le-a împiedicat pe Chelsea și Manchester United să producă unul dintre cele mai spectaculoase partide ale sezonului din Premier League.

Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11

Pe o ploaie torențială, gazdele au început perfect partida. Gallagher a deschis încă din minutul 4, după un șut puternic. În minutul 19, Cole Palmer a majorat diferența și a înscris din penalty.

Reacția lui Manchester United nu a întârziat să apară, iar Garnacho a redus din diferență în minutul 34. Cinci minute mai târziu, Bruno Fernandes a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

După o primă repriză nebună, Manchester United a preluat conducerea în minutul 67, atunci când Garnacho reușea dubla. În momentul în care totul părea că se îndreaptă către o victorie a „diavolilor”, Chelsea a primit o lovitură de la 11 metri, iar Cole Palmer a restabilit egalitatea în minutul 90+10.

Reclamă

Chelsea nu s-a mulțumit însă doar cu un rezultat de egalitate, iar echipa lui Mauricio Pochettino a dat lovitura un minut mai târziu, imediat după reluarea jocului. Cole Palmer a reușit hat-trick-ul în minutul 90+11, iar formația de pe Stamford Bridge a obținut una dintre cele mai dramatice victorii din Premier League.

Chiar și în urma acestui succes, Chelsea rămâne pe locul 10 în Premier League, cu 43 de puncte, în timp ce Manchester United ocupă poziția cu numărul 6, cu 48 de puncte. Chelsea se pregătește pentru deplasarea pe terenul ultimei clasate, Sheffield United, în timp ce Manchester United va primi vizita liderului Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United! Atacantul „cormoranilor”, luat la ţintă de portarul advers

Darwin Nunez a profitat de o gafă colosală în Liverpool – Sheffield United. Echipa lui Jurgen Klopp primeşte vizita ultimei clasate din Premier League, în etapa cu numărul 31.

„Cormoranii” au avut nevoie de 17 minute pentru a deschide scorul. Darwin Nunez a fost cel care a trimis balonul în poartă, iar uruguayanul a fost autorul unei reuşite inedite.

În minutul 17 al partidei de pe Anfield, balonul a ajuns la Ivo grbic, portarul celor de la Sheffield United. Croatul a primit mingea la marginea careului şi a întârziat degajarea, moment de care a profitat Darwin Nunez.

Uruguayanul a venit în pressing şi a alergat direct spre portarul de 28 de ani, care a degajat direct în Nunez. Balonul, care l-a lovit pe atacantul „cormoranilor”, a intrat apoi în poartă, iar echipa lui Jurgen Klopp a preluat conducerea.

În cele din urmă, echipa lui Jurgen Klopp a obținut toate cele trei puncte, după ce s-a impus cu 3-1. Sheffield United a egalat în minutul 58, după autogolul tânărului Bradley, dar racheta lui Mac Allister și lovitura de cap a lui Gakpo din minutele 76, respectiv 90, au adus cele trei puncte pentru Liverpool, care a revenit pe primul loc în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și