Închide meniul

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Şi-a anunţat verdictul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 9:50

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Şi-a anunţat verdictul

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham

Radu Drăguşin, analizat de Ilie Dumitrescu / Colaj Profimediaimages

Care a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Fundaşul român a profitat de accidentarea suferită de Micky van de Ven, dar nu şi-a putut ajuta echipa să evite umilinţa de pe Craven Cottage. Spurs a cedat cu 0-3 confruntarea cu Fulham din etapa a 29-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 22 de ani, Radu Drăguşin a fost preferat de Ange Postecoglou în centrul defensivei. L-a avut alături pe Cristian Romero, argentinianul care a câştigat Campionatul Mondial alături de Lionel Messi.

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în Fulham – Tottenham 3-0

Ilie Dumitrescu a analizat golurile primite de Tottenham şi şi-a anunţat verdictul. A precizat că Drăguşin a fost vinovat la golul marcat de Rodrigo Muniz, în minutul 42.

Pereche de marcaj, îl vedem pe Drăgușin la Muniz. În prima fază, tu, ca fundaș central, ești în zonă, te duci lângă el, e omul tău, e responsabilitatea ta.

El este foarte preocupat să țină linia cu Romero, neinformându-se că este Muniz, același jucător pe care l-a avut în primă fază în marcaj, în spatele lui. E o dublă greșeală.

Reclamă

Prima, la un moment dat, el e cu un pas mai spate decât Romero. Dacă era pe aceeași linie, poate avea o șansă la centrarea asta extraordinară.

A doua greșeală, Udogie nu strânge. Udogie stă departe, trebuie să strângă în centru. În primă fază îl are în marcaj, e informat că e atacant în zonă. Îl pierde din marcaj, nici nu se poziționează foarte bine…

A vrut să strângă, să dubleze, nu e vina lui la golul doi. Încearcă să salveze, să facă ceva. Nu are nicio vină (n.r.- la golul 3).

Reclamă 4 / 0/3

E primul meci ca titular, e un alt ritm, diferit de Serie A. Toate publicațiile vorbesc de primul gol, doar pe acela l-au analizat, unde are o parte de vină„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a jucat la Tottenham în sezonul 1994-1995. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a plecat apoi la Sevilla.

Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăguşin, după înfrângerea de coşmar suferită de Tottenham

La finalul partidei, Postecoglou a avut o primă reacţie. Antrenorul lui Tottenham a spus că nu contează faptul că Radu Drăgușin a fost la primul meci ca titlular și menționat că întreaga echipă nu a reușit să se ridice la nivelul adversarilor.

Întrebat de absența lui Van de Ven, omul pe care Drăgușin l-a înlocuit în echipă, Postecoglou a spus că nu acesta este motivul pentru care echipa a fost învinsă.

Nu cred că a fost un joc după care trebuie să vorbim despre anumiți jucători. Nu contează că a fost primul meci pentru Radu (n.r. ca și titular) sau meciul cu numărul 500 pentru Sonny (n.r. Heung min Son).

Ceea ce contează este că, din punct de vedere al grupului, nu ne-am ridicat la nivelul dorit și avem o lecție de învățat din asta. Sunt anumite lucruri prin care trebuie să treci pentru a crește ca fotbalist.

(n.r. absența lui Micky van de Ven este motivul pentru care echipa a pierdut?) Nu, nu este motivul pentru care nu am jucat bine astăzi. Nu el este motivul pentru care nu am jucat. Puteți lansa orice acuzație doriți”, a spus Ange Postecoglou după Fulham – Tottenham 0-3, citat de football.london.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și