Închide meniul

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Gestul făcut de portughez în fața colegilor: „Gata, ajunge!”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 17:04

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Gestul făcut de portughez în fața colegilor: „Gata, ajunge!

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United
  • Gestul făcut de portughez în fața colegilor: „Gata, ajunge!”

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United, dar e cu gândul tot la plecare. Starul portughez a fost însoțit la baza „diavolilor” de agentul său, Jorge Mendes, cel care a discutat cu conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a lipsit de la runirea lotului lui Manchester United din urmă cu 3 săptămâni, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

Reclamă

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, atacantul de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reclamă

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Ronaldo, șanse tot mai mici să plece de la Manchester United în această vară

În ciuda dorinței sale uriașe de a părăsi echipa, Cristiano a avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor săi. Conform sursei citate, omul cu 5 Baloane de Aur a vorbit mai mult cu un grup de jucători brazilieni și portughezi. La un moment, brusc, în timpul discuției, Ronaldo s-a ridicat de pe banca din vestiar și i-a întrerupt pe toți, spunând: „Ok, gata, ajunge. Este timpul să ne antrenăm. Să mergem!”.

Reclamă 4 / 0/3

Deși oficialii lui United nu sunt dispuși să renunțe la serviciile lui Ronaldo în această vară, agenții starului portughez speră în continuare să găsească un plan „de evadare”. Atletico Madrid este varianta cea mai vehiculată, la ora actuală, însă fanii spanioli nu vor să audă de un asemenea transfer, ținând cont de rivalitatea uriașă cu Real Madrid, fosta echipă a lui Cristiano.

Chelsea, și Bayern Munchen sunt celelalte formații asociate cu un posibil transfer al super-atacantului în această vară.

 

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”