Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo poate reveni în Serie A, dar nu la Juventus. Planul de 140 de milioane de euro al lui Jorge Mendes

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 11:19 / Actualizat: 27 august 2022, 12:48

Cristiano Ronaldo poate reveni în Serie A, dar nu la Juventus. Planul de 140 de milioane de euro al lui Jorge Mendes

Cristiano Ronaldo poate reveni în Serie A, dar nu la Juventus

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să joace în Champions League şi continuă să îşi forţeze plecarea de la Manchester United în ultimele zile de mercato. Starul portughez poate reveni în Serie A, alături de iubita sa, Georgina Rodriguez. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 ar putea ajunge la Napoli, iar Jorge Mendes are un plan de senzaţie. Încearcă să îi forţeze pe „diavolii” din Premier League să îl oferteze pe atacantul nigerian Osimhen.

Cristiano Ronaldo poate reveni în Serie A, dar nu la Juventus. Jorge Mendes vrea să-l trimită la Napoli

Ronaldo ar putea fi inclus în tranzacţie, pentru a mai fi reduse costurile. Italienii de la correredellosport.it au anunţat că De Laurentiis cere peste 140 de milioane de euro pentru atacantul de 23 de ani, care a marcat în ambele etape din acest sezon. Osimhen a înscris în Verona Napoli 2-5 şi Napoli – Monza 4-0.

În ultimele ore, ipoteza Napoli a revenit în prim plan, cu Mendes plănuind un plan foarte complicat: să-i aducă lui De Laurentiis o ofertă de la Manchester United pentru Osimhen, care să îl includă şi pe CR7, însoțită evident de o sumă importantă„, anunţă sursa citată anterior.

Zilele trecută au apărut zvonuri că Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a decis să rămână pe Old Trafford după venirea lui Casemiro la Manchester United. Totuşi, a fost rezervă în derby-ul cu Liverpool şi a intrat abia cu patru minute înainte de final. Fostul jucător al lui Juventus a fost vizibil nemulţumit şi are şanse tot mai mici să rămână în Premier League.

Reclamă

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1

Erik Ten Hag a oferit prima reacție după Manchester United – Liverpool 2-1, meci din etapa a 3-a din Premier League. „Diavolii” au dat lovitura pe Old Trafford și au învins-o pe vicecampioana Angliei la o săptămână după eșecul cu Brentford, scor 0-4.

Erik ten Hag l-a lăsat pe banca de rezerve pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a intrat abia în minutul 86, în locul lui Marcus Rashford. Manchester United a condus cu 2-0 după golurile marcate de Jadon Sancho (min. 16) şi Marcus Rashford (min. 53). Mohamed Salah a redus din diferenţă în minutul 81, dar Manchester United a obţinut prima victorie a sezonului.

Am o echipă și trebuie să ne folosim de toți cei din lot. Avem 50-60 de jocuri, de la meci la meci voi vedea ce echipă voi alege. Nu trebuie să-i menționez pe Maguire și Ronaldo – sunt jucători extraordinari. Și vor juca un rol pe viitor și pe termen scurt„, a precizat Ten Hag.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, anunţ cu privire la viitorul său la Manchester United

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie clară pe Instagram, mărturisind faptul că au existat numeroase zvonuri nefondate în această perioadă de mercato. Totodată, starul portughez a declarat că totul va fi clarificat hiar de el, prin intermediul unui interviu, ce va fi publicat în câteva săptămâni.

Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

În această vară, s-a zvonit că echipe precum Atketico Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, PSG sau Chelsea ar fi interesate de Cristiano Ronaldo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și