Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima apariţie după tragedia care i-a lovit familia! Cum a fost surprins superstarul portughez la antrenamentele lui Manchester United

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 17:47

Cristiano Ronaldo, prima apariţie după tragedia care i-a lovit familia! Cum a fost surprins superstarul portughez la antrenamentele lui Manchester United

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 ani) a revenit la antrenamentele lui Manchester United, după tragedia care i-a lovit familia. Superstarul portughez şi-a făcut apariţia la Carrington, unde este localizat sediul de antrenamente al „diavolilor roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lumea fotbalului a fost şocată de vestea cutremurătoare făcută de Cristiano Ronaldo. Fiul nou-născut al starului portughez a decedat recent, iar acesta nu a evoluat în derby-ul Liverpool – Manchester United pentru a fi alături de cei dragi.

Prima imagine cu Ronaldo, după tragedia din familie

La doar câteva zile după tragedie, Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente, deşi conducerea clubului i-a prelungit absența pe o perioadă nedeterminată.

Toţi fanii de pe Anfield au ţinut un minut de reculegere pentru băiatul lui Cristiano Ronaldo

Clipe emoţionante pe Anfield, în timpul derby-ului Liverpool – Manchester United. Fanii „cormoranilor” erau în culmea fericirii după ce Luis Diaz a deschis scorul, însă bucuria a încetat în scurt timp.

Reclamă

În minutul 7, toţi fanii prezenţi pe stadion au ţinut un moment de reculegere pentru băieţelul lui Cristiano Ronaldo, care s-a stins din viaţă.

După cum au anunţat, fanii lui Liverpool, alături de cei ai lui Manchester United, au ţinut un minut de reculegere în semn de solidaritate pentru Ronaldo și familia sa. Acesta a avut loc în minutul 7, reprezentând numărul de pe tricoul portughezului.

Tragedie în familia lui CR7! Unul dintre gemenii starului portughez a decedat

Cristiano Ronaldo trece prin momente tragice. Fiul starului portughez a decedat. Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni. Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Ronaldo și Georgina s-au întâlnit la un magazin Gucci din Madrid, unde ea lucra ca vânzătoare. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la sfârșitul anului 2016 și de atunci formează un cuplu.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, prima imagine după tragedia din familie
  • Cum a fost surprins superstarul portughez la antrenamentele lui Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și