Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacție după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. „Nu renunțăm, ne luptăm până la capăt!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 21:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo, prima reacție după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. „Nu renunțăm, ne luptăm până la capăt!

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în meciul Manchester United – Norwich 3-2, din etapa a 33-a din Premier League. Starul portughez a adus trei puncte uriașe pentru echipa lui și a mai adăugat la zestrea de recorduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano a ajuns la 60 de „triple” în cariera de profesionist, 50 la echipele de club și 10 la naționala Portugaliei.

 Cristiano Ronaldo, prima reacție după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2

„Sunt foarte fericit de această victorie și pentru că am revenit pe drumul cel bun în Premier League. După cum am spus mai devreme, realizările individuale contează doar atunci când ne ajută să ne atingem obiectivele ca echipă, iar al 60-lea hat-trick din cariera mea este mult mai important pentru că ne-a adus cele 3 puncte. Bravo, băieți, efort extraordinar din partea tuturor. Nu renunțăm, ne luptăm până la capăt!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Grație „triplei” lui Ronaldo, Manchester United încă visează la un loc de UEFA Champions League. „Diavolii” au 54 de puncte, la trei lungimi în spatele lui Tottenham, echipa de pe locul al patrulea.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo nu mai marcase pentru United de mai bine de o lună, de la hat-trick-ul cu Tottenham de pe 12 martie.

Cum a marcat Cristiano Ronaldo cele trei goluri

Cristiano Ronaldo a deschis scorul, în minutul 7, cu o reluare simplă din fața porții, după o pasă excelentă primită de la puștiul Anthony Elanga. Culmea, Elanga e cu 17 ani și 81 de ani mai tânăr decât Cristiano Ronaldo. Niciodată în istoria golurilor lui United în Premier League nu a existat o diferență atât de mare între marcator și pasatorul decisiv.

Ronaldo a făcut „dubla” în minutul 32, cu o lovitură de cap, după o centrare din corner a lui Alex Telles. Grație acestei reușite portughezul a ajuns la 16 sezoane consecutive cu cel puțin 20 de goluri înscrise pentru echipa de club.

Reclamă

După revenirea spectculoasă a celor de la Norwich, Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei cu un șut violent din lovitură liberă, care l-a lăsat macă pe portarul oaspeților. A fost primul său gol din lovitură liberă de la revenirea la Manchester United.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. A început tragerea la sorţi

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și