Închide meniul

Cristiano Ronaldo, un nou atac la adresa lui Manchester United! Patronii „diavolilor”, luaţi la ţintă de CR7 într-un nou pasaj al interviului exploziv: „Fanii trebuie să ştie”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2022, 17:20

Cristiano Ronaldo, un nou atac la adresa lui Manchester United! Patronii „diavolilor, luaţi la ţintă de CR7 într-un nou pasaj al interviului exploziv: „Fanii trebuie să ştie

Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este jucătorul pe care îl admiră

Cristiano Ronaldo, în timpul interviului cu Piers Morgan/ Profimedia

Cristiano Ronaldo îşi continuă atacul fără milă la adresa lui Manchester United, fiind publicat un nou pasaj al interviului exploziv. Starul portughez i-a luat la ţintă şi pe patronii clubului de pe Old Trafford, şi anume fraţii Glazer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Piers Morgan, cel care l-a intervievat pe Cristiano Ronaldo, a mai publicat o secvenţă din materialul în care starul portughez nu are milă faţă de Manchester United. CR7 nu s-a ferit să-i acuze direct pe proprietarii formaţiei de faptul că „nu le pasă de club”.

Cristiano Ronaldo continuă atacul la adresa lui Manchester United

Ultima parte a intevriului postat de jurnalistul britanic are în prim plan declaraţiile lui Cristiano Ronaldo la adresa conducerii de pe Old Trafford. Starul portughez a declarat că fraţii Glazer, americanii care conduc destinele clubului, sunt interesaţi doar de bani.

„Celor din familia Glazer nu le pasă de club… sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester United e un club de marketing. Vor primi bani din marketing-sport, nu prea le pasă, după părerea mea.

Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul, ar trebui să ştie că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Eu vreau tot ce e mai bun pentru club, de aceea am venit la Manchester United”, a declarat Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Reclamă

Interviul integral oferit de Manchester United va fi publicat în această săptămână, miercuri și joi, în The Sun.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit și și-a făcut praf contestatarii

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit într-un interviu oferit în presa din Anglia! Starul portughez nu s-a mai putut abține și a vorbit despre tot ce l-a deranjat în ultima perioadă la Manchester United. CR7 a fost folosit tot mai rar de actualul manager, Erik ten Hag, iar în cele din urmă a răbufnit.

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r- Despre Ralf Rangnick) Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, să îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu doar eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie antrenorul lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo îşi continuă atacul la adresa lui Manchester United
  • Ce spune starul portughez despre patronii clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și