Închide meniul
Foto

Cum şi-a sărbătorit Radu Drăguşin ziua de naştere, alături de iubită! Ioana Stan, imagini şi mesaj superb

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 23:07

Reclamă
Cum şi-a sărbătorit Radu Drăguşin ziua de naştere, alături de iubită! Ioana Stan, imagini şi mesaj superb

Cum şi-a sărbătorit Radu Drăguşin ziua de naştere, alături de iubită

Radu Drăguşin şi Ioana Stan / Colaj Instagram

Cum şi-a sărbătorit Radu Drăguşin ziua de naştere, alături de iubită, la Londra. Cel mai scump jucător român din toate timpurile a împlinit 22 de ani şi a avut o zi memorabilă. Fundaşul central a intrat pe finalul meciului Everton – Tottenham, scor 2-2, din etapa a 23-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin nu a putut să se bucure de o victorie. Branthwaite a marcat în minutul 90+4 şi a lăsat-o pe Spurs fără două puncte importante. Românul a avut însă două intervenţii perfecte, chiar dacă adversarii au cerut penalty de fiecare dată.

Cum şi-a sărbătorit Radu Drăguşin ziua de naştere, alături de iubită

După meci, Radu Drăguşin a fost aşteptat de iubita lui. Ioana i-a pregătit o surpriză şi i-a oferit un tort pe care era trecut un mesaj superb, în limba engleză.

La mulţi ani, iubitul meu!„, era scris pe tort. Fundaşul naţionalei României a suflat în lumânări şi şi-a făcut un selfie alături de marea lui dragoste.

Reclamă

Îți dorim o zi de naștere foarte fericită, Radu!”, i-au transmis şi conducătorii lui Tottenham, pe reţelele sociale.

De asemenea, sora fundașului de la Tottenham, Meira, i-a trimis un mesaj emoționant fratelui său. Aceasta a dezvăluit faptul că este recunoscătoare pentru că este sora lui Radu și a menționat că internaționalul român este inspirația sa din fiecare zi.

La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândră mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general!

Reclamă 4 / 0/3

Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice

Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”, a spus Meira Drăgușin, pe Instagram.

„Rezistă tentațiilor din Londra?” Reacție categorică despre Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a semnat cu gruparea din Premier League și s-a mutat în capitala Londrei. O are alături pe Ioana Stan, iubita cu care este într-o relație de o lungă perioadă de timp. Aproximativ 3 milioane de euro va încasa fundașul central în fiecare an de contract.

Impresarul lui Radu Drăgușin i-a asigurat pe fanii internaționalului român că nu vor fi nicun fel de probleme. Se așteaptă ca fotbalistul de 21 de ani să se acomodeze rapid la viața din Anglia.

Eu stau acolo de un an, o să se acomodeze și el. Nu e nicio problemă, e un oraș frumos, unul dintre cele mai frumoase din lume. Echipa este de top, în Premier League… nu are ce să nu îi placă!

(Rezistă tentațiilor din Londra?) Nu are probleme cu tentațiile. Are aceeași prietenă de la 18 ani, stau împreună. E un băiat liniștit, nu iese în cluburi. El este un tip care stă foarte mult în casă, îi place să își gătească singur. Probabil când o să iasă, o să ieșim împreună.

Am ieșit o dată cu el la un restaurant de lângă mine, în centru, că el stă mai departe. Stă lângă bază, face o oră ceva până în centrul Londrei„, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și