Închide meniul
Foto

„Rezistă tentațiilor din Londra?” Reacție categorică despre Radu Drăgușin, după transferul uriaș la Tottenham

Publicat: 25 ianuarie 2024, 14:14

Reclamă
„Rezistă tentațiilor din Londra?” Reacție categorică despre Radu Drăgușin, după transferul uriaș la Tottenham

"Rezistă tentațiilor din Londra?" Reacție categorică despre Radu Drăgușin

Radu Drăguşin şi iubita lui, Ioana Stan / Instagram

Întrebat dacă va rezista tentațiilor din Londra, Florin Manea a avut o reacție categorică despre Radu Drăgușin. Agentul fundașului român asigură că nu se pune problema ca noul jucător al lui Tottenham să aibă probleme din cauza vieții extrasportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a semnat cu gruparea din Premier League și s-a mutat în capitala Londrei. O are alături pe Ioana Stan, iubita cu care este într-o relație de o lungă perioadă de timp. Aproximativ 3 milioane de euro va încasa fundașul central în fiecare an de contract.

„Rezistă tentațiilor din Londra?” Reacție categorică despre Radu Drăgușin

Impresarul lui Radu Drăgușin i-a asigurat pe fanii internaționalului român că nu vor fi nicun fel de probleme. Se așteaptă ca fotbalistul de 21 de ani să se acomodeze rapid la viața din Anglia.

Eu stau acolo de un an, o să se acomodeze și el. Nu e nicio problemă, e un oraș frumos, unul dintre cele mai frumoase din lume. Echipa este de top, în Premier League… nu are ce să nu îi placă!

(Rezistă tentațiilor din Londra?) Nu are probleme cu tentațiile. Are aceeași prietenă de la 18 ani, stau împreună. E un băiat liniștit, nu iese în cluburi. El este un tip care stă foarte mult în casă, îi place să își gătească singur. Probabil când o să iasă, o să ieșim împreună.

Reclamă

Am ieșit o dată cu el la un restaurant de lângă mine, în centru, că el stă mai departe. Stă lângă bază, face o oră ceva până în centrul Londrei„, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Radu Drăgușin a debutat deja la Spurs, în remiza din Premier League cu Manchester United. Poate fi titular în premieră împoriva lui Pep Guardiola. Tottenham se luptă cu City în Cupa Angliei.

(Reporter: Ce i-ai spus să nu facă la Londra?) Nimic, pentru că nu trebuie să-i spun nimic, crede-mă. Este un băiat atât de bun, și de umil, și așa de orientat spre fotbal, încât chiar nu trebuie să-i zic ceva. I-am spus doar că în momentul în care iese, să știu și eu… este o problemă și de securitate acolo, am văzut o grămadă de lucruri care se întâmplă și vreau să fie în siguranță„, a mai spus Manea.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut dezvăluiri fără precedent despre iubita lui Radu Drăguşin. Pe lângă faptul că este studentă la Facultatea de Arhitectură, Ioana face parte dintr-o familie de antreprenori.

Conform lui Florin Manea, familia Ioanei Stan are afaceri în imobiliare. Mai exact, „socrul” lui Radu Drăguşin construieşte blocuri.

Are aceeași prietenă de la 18 ani, el având acum 22 de ani, atât face în februarie. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra.

Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani”, a spus Florin Manea la fanatik.ro.

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra, la unul dintre cele mai importante momente din viaţa ei. Ioana Stan a fost alături de fundaşul român care a dat marea lovitură a carierei şi a semnat cu Tottenham.

Noi începuturi” a fost mesajul pe care iubita lui Radu Drăguşin l-a transmis pe Insta Story. Ioana a îmbrăcat o rochie neagră şi i-a „cucerit” deja pe fanii englezi.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și