Închide meniul

„Cyborgul” Erling Haaland, răspuns genial de Halloween, după petiţia fanilor care l-au acuzat că e „robot”. „Happy Haalandween”

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 9:40

„Cyborgul Erling Haaland, răspuns genial de Halloween, după petiţia fanilor care l-au acuzat că e „robot. „Happy Haalandween

"Cyborgul" Erling Haaland, răspuns genial de Halloween

"Cyborgul" Erling Haaland, răspuns genial de Halloween

  • Erling Haaland e cotat la 150 de milioane de euro
  • Haaland a marcat 22 de goluri pentru Manchester City

Erling Haaland a găsit un răspuns genial de Halloween, după petiţia fanilor adversarelor din Premier League, care au cerut să fie dat afară din fotbalul englez, pentru că ar fi „un robot”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 22 de goluri marcate de la venirea la Manchester City i-au năucit pe suporterii rivalelor. Peste două milioane de oameni au semnat petiţia pentru plecarea lui Erling din Premier League, pe motivul că evoluţia sa duce spre una a unui robot.

„Cyborgul” Erling Haaland, răspuns genial de Halloween

Haaland a aşteptat până de Halloween pentru a veni cu răspunsul perfect: acesta a postat o poză pe reţelele de socializare, în care este chiar un robot, cu un braţ de „cyborg” pe care e însemnat numele său. „Happy Haalandween”, a fost mesajul norvegianului cotat la 150 de milioane de euro.

Reclamă

Norvegianul are şi partea lui umană totuşi, în faţa lui aflându-se o porţie de lasagna, felul lui de mâncare preferat. În poză mai apar şi cunoscuţii dovlecei de Halloween, cu ajutorul cărora speră să îi sperie în continuare pe fanii adverşi.

Reclamă

Ce au decis parlamentarii englezi după petiţia împotriva lui Erling Haaland

Englezii nu au vrut să audă de petiţia împotriva lui Haaland, chiar dacă orice petiţie ce depăşeşte 100.000 de semnături trebuie discutată în parlament.

Aceştia au convenit că existau lucruri mult mai importante de disputat la acel moment, decât excluderea lui Haaland din Premier League. Interzicerea dreptului de muncă al lui Haaland a părut o glumă pentru demnitari.

Erling Haaland, în afara lotului pentru Leicester – Manchester City 0-1

Pep Guardiola a oferit ultimele detalii despre starea lui Erling Haaland, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru duelul Leicester – Manchester City. Managerul campioanei Angliei susţine că norvegianul nu este complet refăcut, după ultima partidă de UEFA Champions League, şi ar mai putea lipsi încă două partide.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a părăsit terenul accidentat, în partida dintre Borussia Dortmund şi Manchester City, din ultima rundă de Champions League. Pep Guardiola nu avrut să rişte, şi a ales să îl menajeze pe starul norvegian pentru partida de Premier League.

„Nu știu (n.r. când va reveni). E accidentat la ligament. Se simte mai bine, avem încă o săptămână în plus pentru el.

Nu va juca împotriva lui Sevilla (n.r. în Champions League), pentru că suntem deja calificați. Sperăm că va fi prezent cu Fulham. Dacă nu ne poate ajuta acolo, ar putea evolua cu Chelsea în Cupa Carabao”, a declarat Pep Guardiola, după Leicester – Manchester City, citat de Goal.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare