Închide meniul
VIDEO

Darwin Nunez, eliminat în Liverpool – Crystal Palace. Gest golănesc al jucătorului de 100 de milioane de euro

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2022, 23:46

Darwin Nunez, eliminat în Liverpool – Crystal Palace. Gest golănesc al jucătorului de 100 de milioane de euro

Darwin Nunez a costat-o pe Liverpool 75 de milioane de euro

Darwin Nunez, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia

Darwin Nunez a fost eliminat în Liverpool – Crystal Palace după ce a comis un gest golănesc. Jucătorul de 100 de milioane de euro și-a lovit un adversar în figură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darwin Nunez a bifat prima sa apariție ca titular în Premier League, dar n-a reușit să o ajute pe Liverpool în duelul cu Crystal Palace. Din contră, pe lângă nereușitele din fața porții, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Darwin Nunez, eliminat în Liverpool – Crystal Palace

Nunez a fost provocat de danezul Joachim Andersen, care l-a împins pe jucătorul uruguayan, nemulțumit de protestele acestuia la adresa arbitrajului. Atacantul lui Liverpool a reacționat nervos și și-a lovit adversarul cu capul în figură.

VIDEO AICI CU LOVITURA LUI DARWIN NUNEZ ASUPRA LUI ANDERSEN

Arbitrul Paul Tierney nu a stat pe gânduri și i-a arătat lui Darwin Nunez direct cartonașul roșu. Incidentul s-a petrecut într-un moment crucial al jocului, când Liverpool era condusă pe tabela de marcaj.

Darwin Nunez a costat-o o avere pe Liverpool. Iniţial, cormoranii au oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Reclamă

Până acum, uruguayanul a marcat două goluri pentru Liverpool, cu Fulham, în Premier League, și cu Manchester City, în Supercupa Angliei.

Jurgen Klopp: „Darwin este diferit față de tot ce am avut!”

Antrenorul lui Liverpool a recunoscut că Nunez a cedat sub presiunea sumei uriașe de transfer.

„Mereu avem impresia că dacă plătim mulţi bani, atunci jucătorul nu simte nicio presiune. Toţi sunt oameni normali şi prima atingere nu este perfectă, din senin. Această generaţie de jucători citeşte social media, fapt ce nu este atât de potrivit, dar o fac. Dintr-odată intră într-o grabă. Este un atacant diferit faţă de tot ce avem sau am avut, dar unul foarte bun”, a declarat Jurgen Klopp, în iulie, conform site-ului oficial al lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a costat 100 de milioane de euro

Darwin Nunez a ajuns la Benfica în 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Recomandări
  • Darwin Nunez, eliminat în Liverpool – Crystal Palace
  • Gest golănesc al jucătorului de 75 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și