Închide meniul
VIDEO

Diego Costa „a rupt lanţul”! A lovit cu capul în figură un adversar şi a văzut direct cartonaş roşu, în Brentford – Wolverhaptom. Imagini uluitoare

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 22:40

Reclamă
Diego Costa „a rupt lanţul! A lovit cu capul în figură un adversar şi a văzut direct cartonaş roşu, în Brentford – Wolverhaptom. Imagini uluitoare

Diego Costa a lovit cu capul în figură un adversar şi a fost eliminat în Brentford - Wolverhampton

Diego Costa, după ce a fost eliminat în Brentfor - Wolverhampton/ Profimedia

Diego Costa „a rupt lanţul” şi a lovit cu capul în figură un adversar, în meciul dintre Brentford şi Wolverhampton. Atacantul a văzut direct cartonaş roşu, în meciul din ultima etapă de Premier League, încheiat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Costa a fost transferat în această vară de Wolverhampton, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Atletico Mineiro, club din Brazilia. Atacantul a oferit scene uluitoare, în ultima partidă în care a evoluat.

Diego Costa a lovit cu capul în figură un adversar, în Brentford – Wolverhapton

Diego Costa a fost protagonistul unui gest golănesc, în partida dintre Brentford şi Wolves. Pe final de joc, în minutul 90+7, atacantul „lupilor” i-a aplicat un cap în figură fundaşului Ben Mee. Arbitrul a consultat arbitrajul video, pentru a-l elimina ulterior pe vârful ajuns la 34 de ani.

Vezi video AICI cu momentul în care Diego Costa îi aplică un cap în figură unui adversar!

Diego Costa nu a marcat niciun gol pentru Wolves, de la transferul din vara trecută. Ibericul a comis însă şapte faulturi, şi a încasat un cartonaş roşu, în cele şase meciuri în care a evoluat.

Reclamă

Deşi şi-a câştigat reputaţia de „baiat-rău” pe vremea când evolua pentru Chelsea, între 2014 şi 2018, cartonaşul roşu din meciul Brentford – Wolves a fost primul pe care îl încasează în Premier League.

„Bestia” Diego Costa, prezentare ca la Hollywood la Wolves

Diego Costa a avut o prezentare ca la Hollywood la Wolves. În vârstă de 33 de ani, atacantul poreclit „Bestia” revine în Premier League, unde speră să devină golgheter.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Diego Costa a evoluat ultima oară la Atletico-MG, în Brazilia. În Anglia, vârful va da peste Chelsea, fosta sa echipă pentru care a jucat în perioada 2014-2017.

Diego Costa a avut parte de o prezentare demnă de Hollywood. Atacantul a fost prezentat în timp ce ţine în lanţuri mai mulţi lupi. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare, unde a strâns peste un milion de vizualizări în doar o oră.

„E oficial! Diego Costa e lup!”, a fost anunţul făcut de Wolves.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și