Închide meniul
VIDEO

Discursul purtat de Erling Haaland în vestiar, în faţa coechipierilor, după ce a doborât recordul de goluri marcate într-un sezon din Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 16:32 / Actualizat: 6 mai 2023, 13:44

Discursul purtat de Erling Haaland în vestiar, în faţa coechipierilor, după ce a doborât recordul de goluri marcate într-un sezon din Premier League

Discursul purtat de Erling Haaland în vestiar, în faţa coechipierilor, după ce a doborât recordul de goluri

Erling Haaland, în vestiar / Colaj Twitter

S-a aflat care a fost discursul purtat de Erling Haaland, în vestiar, după ce a marcat în meciul Manchester City – West Ham, scor 3-0, şi a stabilit un nou record de goluri marcate într-un sezon din Premier League. Atacantul norvegian în vârstă de 22 de ani a ajuns la 35 de reuşite în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a scris istorie în campionatul Angliei încă din primul său sezon şi a doborât recordul care era deţinut de Alan Shearer și Andy Cole. A fost felicitat de coechipieri atât pe teren, cât şi în vestiar.

Discursul purtat de Erling Haaland în vestiar după ce a doborât un nou record

Erling Haaland a fost în centrul atenţiei la cabine şi a fost pus să vorbească în faţa celorlalte staruri de la Manchester City. „Nici nu știu ce să mai spun, dar sunt foarte fericit. Vă mulțumesc mult, băieți„, a spus tânărul atacant. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă.

Haaland a vorbit şi despre garda de onoare pe care i-au făcut-o coechipierii la ieşirea de pe gazon. Au fost momente speciale după ce „cetăţenii” au urcat pe primul loc în Premier League.

Reclamă

A fost un sentiment frumos… ca fiecare gol pe care îl marchez. În special, să câştigăm încă un meci, este foarte important pentru noi.

A fost foarte dureroasă această gardă de onoare, după cum s-a putut vedea. Toată lumea m-a lovit pe spate şi a fost foarte dureros, dar sunt fericit„, a spus Erling Haaland pentru Sky Sports, citat de thesun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland este primul jucător care înscrie 35 de goluri într-un singur sezon din Premier League. Andy Cole reușea 34 de goluri în sezonul 1993-1994, atunci când evolua pentru Newcastle, în timp ce Alan Shearer înscria de 34 de ori pentru Blackburn Rovers, în ediţia de campionat 1994-1995. La chiar primul sezon în Premier League, Haaland a spulberat recordul şi încă mai are timp să şi-l îmbunătăţească. Mai are cinci meciuri în care poate ajunge chiar la borna de 40 de goluri!

A reuşit! Cele mai multe goluri într-un sezon din Premier League„, a fost mesajul imediat postat pe pagina de Twitter de Manchester City.

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Chiar dacă Erling Haaland e o maşinărie de goluri, Guardiola spune că nu se poate compara niciun jucător cu Messi, pe care îl consideră un fotbalist complet.

Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi„, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Haaland face un sezon fabulos în tricoul „cetăţenilor”, care l-au transferat în vara anului trecut, de la Borussia Dortmund, pentru 60 de milioane de euro. În prezent, norvegianul are o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și