Închide meniul

Doi titulari ai lui Arsenal, la un pas de bătaie, chiar pe teren. A fost nevoie de intervenţia colegilor. De la ce a pornit totul

Dan Roșu Publicat: 31 ianuarie 2024, 9:30 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 12:16

Reclamă
Doi titulari ai lui Arsenal, la un pas de bătaie, chiar pe teren. A fost nevoie de intervenţia colegilor. De la ce a pornit totul

Zinchenko şi White, la un pas de bătaie, la finalul meciului Nottingham - Arsenal 1-2

Zinchenko şi White, la un pas de bătaie, la finalul meciului Nottingham - Arsenal 1-2 - CBS Sports

Doi titulari ai lui Arsenal, Oleksandr Zinchenko şi Ben White, au fost la un pas de bătaie la finalul meciului cu Nottingham, câştigat de „tunari”, cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După puţine minute de la fluierul de final, cei doi fundaşi şi-au aruncat cuvinte grele şi au fost aproape de un conflict fizic, intervenţia colegilor şi chiar a managerului Mikel Arteta liniştind lucrurile.

Doi titulari ai lui Arsenal, la un pas de bătaie, chiar pe teren

Totul a pornit de la golul încasat de Arsenal, în minutul 89, atunci când oaspeţii conduceau cu 2-0. Zinchenko şi White s-au contrat căutând vinovatul pentru reuşita lui Awoniy, care putea aduce un final dezastruos pentru Arsenal.

Tunarii au rezistat însă în cele opt minute din prelungiri şi sunt pe locul 2 în Premier League, cu 46 de puncte, după primele 22 de etape disputate. Lider e Liverpool, cu 48 de puncte şi un meci mai puţin disputat, cel cu Chelsea, ce va avea loc miercuri, de la ora 22:15.

Reclamă

După încăierarea dintre cei doi, Mikel Arteta a fost surprins pe teren alături de Zinchenko, pe care încerca să îl calmeze. Întrebat despre episod, managerul a găsit şi partea pozitivă a conflictului.

„Îmi place! Îmi place, pentru că cer mai mult unul de la celălalt, nu erau mulțumiți cu felul în care au primit acel gol și voiau să lămurească situația. S-au încins puțin spiritele, dar asta înseamnă că au considerat că nu a fost suficient. La cum am jucat, diferența trebuia să fie mai mare, nu trebuia să primim gol”, a spus Arteta.

Nottingham – Arsenal 1-2

Arsenal a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, Nottingham, în etapa a 22-a a campionatului Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile echipei Arsenal au fost marcate de Gabriel Jesus, în minutul 65, şi Saka, în minutul 72. Pentru Nottingham a punctat Awoniyi, În minutul 89.

În clasament, Arsenal a urcat pe locul 2, cu 46 de puncte, iar Nottingham este pe 16, cu 20 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și