Închide meniul

Englezii au anunţat ce ofertă colosală a pregătit Al-Ittihad pentru Mohamed Salah. Jurgen Klopp are de ce să se teamă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2023, 12:04

Englezii au anunţat ce ofertă colosală a pregătit Al-Ittihad pentru Mohamed Salah. Jurgen Klopp are de ce să se teamă!

Englezii au anunţat ce ofertă colosală a pregătit Al-Ittihad pentru Mohamed Salah

Mohamed Salah, în timpul unui meci / Profimediaimages

Englezii au anunţat ce ofertă colosală a pregătit Al-Ittihad pentru Mohamed Salah. Jurgen Klopp riscă să îşi piardă golgheterul din ultimele şase sezoane, chiar dacă i-a anunţat pe conducătorii lui Liverpool că nici nu vrea să audă de o plecare a starului egiptean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, arabii pregătesc asaltul pe piaţa transferurilor pentru atacantul în vârstă de 31 de ani. Î vor cu orice preţ pe Mohamed Salah, pentru a da o nouă lovitură de imagine. Pentru a-i convinge pe şefii clubului din Premier League pun „la bătaie” o ofertă de nerefuzat.

Englezii au anunţat ce ofertă colosală a pregătit Al-Ittihad pentru Mohamed Salah

Potrivit dailymail.co.uk, Al-Ittihad este pe punctul de a înainta o propunere uluitoare. Liverpool ar urma să primească 118 milioane de lire sterline (137.7 milioane de euro) pentru a renunţa la starul egiptean care a înscris 19 goluri în ultima ediţie din campionatul Angliei.

Şeicii au făcut deja deplasarea în Europa pentru a purta discuţii cu agenţii lui Salah. În momentul în care se va ajunge la un acord cu impresarii, se vor duce direct la clubul de pe Anfield Road pentru a înainta oferta oficială.

Salah a fost adus de Liverpool de la AS Roma în 2017, în schimbul a 42 de milioane de euro. În prezent are o cotă de piaţă de 65 de milioane de euro. Propunerea financiară pe care ar urma să o primească conducătorii „cormoranilor” se anunţă a fi una extrem de profitabilă.

Reclamă

Şi Mohamed Salah ar urma să primească un salariu uriaş în Arabia Saudită. Dacă va accepta, l-ar avea coechipier pe Karim Benzema dar şi pe fostul său coleg de la Liverpool, Fabinho. Brazilianul a fost vândut de englezi cu 46.7 milioane de euro.

Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Rudy Galletti, Mohamed Salah i-a anunțat pe oficialii lui Liverpool că dorește să se transfere la Al-Ittihad, în Arabia Saudită. Totuși, decizia finală le aparține în continuare oficialilor de pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Legenda celor de la Liverpool, Jamie Carragher, a vorbit despre posibila plecare a lui Salah. Fostul fundaș central a anunțat și care ar fi un preț bun pentru jucătorul din Egipt. A anticipat că arabii şi-ar putea mări considerabil prima ofertă, de 100 de milioane de lire sterline (n.r. 117 milioane de euro).

Nu va fi vândut pentru 100 de milioane (n.r. de lire sterline), dar dacă se vor apropia de 150 de milioane sau chiar mai mult, atunci Liverpool ar putea fi tentată.

Când vorbești despre 100 de milioane, nici nu ar trebui să se discute despre asta. Dar 150 de milioane de lire sterline pentru un jucător de vârsta lui ar trebui să fie luați în considerare”, a spus Carragher, pentru skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și