Închide meniul

Enzo Fernandez, curtat insistent de un club din Premier League! 120 de milioane de euro pentru „Cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 12:52

Enzo Fernandez, curtat insistent de un club din Premier League! 120 de milioane de euro pentru Cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială”

Enzo Fernandez, curtat de un club din Premier League

Enzo Fernandez, cu trofeul pentru cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială/ Profimedia

Enzo Fernandez, desemnat „cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială”, este curtat cu insistență de un club de tradiție din Premier League. Manchester United se arată dispusă să achite clauza de 120 de milioane de euro, pe care sud-americanul o are la Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enzo Fernandez a devenit campion mondial alături de Argentina, după un turneu final de vis pentru „pume”. Mijlocașul de 21 de ani a bifat toate cele 7 partide ale sud-americanilor, din Qatar, reușind să marcheze un gol, în meciul din grupe cu Mexic.

Enzo Fernandez, „Cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială”, curtat de un club din Premier League

Enzo Fernandez ar putea să plece de la Benfica în următoarea perioadă. Mijlocașul are contract cu trupa lusitană până în 2027, însă ar putea fi transferat de un club din Premier League.

Conform presei britanice, Manchester United este dispusă să-i achite clauza de reziliere a lui Enzo Fernandez, clauză care este în valoare de 120 de milioane de euro. Inițial, Liverpool a fost prima interesată de serviciile argentinianului, însă oficialii de pe Anfield au oferit „doar” 100 de milioane de euro.

Portughezii de la Benfica pot da un nou „tun financiar”, după ce în vară au încasat 100 de milioane de euro de la Liverpool, în schimbul atacantului Darwin Nunez.

Reclamă

Pe lângă Enzo Fernandez, Manchester United este interesată de un alt jucător, care de asemenea a trecut și pe la Benfica. Portughezul Joao Felix este ținta „diavolilor”, oficialii de pe Old Trafford fiind în competiție cu rivalii de la Arsenal pentru transferul jucătorului lui Atletico Madrid, care a evoluat și la Cupa Mondială.

Scrisoarea emoționantă pe care Enzo Fernandez i-a scris-o lui Lionel Messi

În spațiul public a apărut scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi în 2016 de la Enzo Fernandez, colegul său de la naționala Argentinei, care a avea doar 15 ani când i-a scris starului argentinian.

În 2016, Lionel Messi anunța o decizie șoc pentru lumea fotbalului: retragerea de la echipa națională. Se întâmpla după ce Argentina pierdea a doua finală consecutivă de Copa America, în fața lui Chile, la penalty-uri. Enzo Fernandez avea atunci doar 15 ani și era junior la River Plate.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să-și vadă idolul din nou jucând pentru țara sa, Enzo Fernandez a scris atunci o scrisoare emoționantă adresată lui Lionel Messi.

Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo. Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, a scris Enzo Fernandez.

Recomandări
  • Enzo Fernandez, curtat de un club din Premier League
  • 120 de milioane de euro pentru sud-american

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și