Închide meniul

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0: „Am arătat ca niște amatori, sunt foarte nervos!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 21:54

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0: Am arătat ca niște amatori, sunt foarte nervos!”

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool - Manchester United 7-0

Erik ten Hag / Profimedia

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși era condusă doar cu 1-0 la pauză de Liverpool, Manchester United a căzut complet în repriza secundă și a mai încasat 6 goluri. Tabela de pe Anfield arăta un clar 7-0 pentru „cormorani” la finalul celor 90 de minute.

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0: „Am arătat ca niște amatori, sunt foarte nervos!”

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Reclamă

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Liverpool – Manchester United 7-0! „Cormoranii” i-au zdrobit pe „diavolii roșii”, după o prestație entuziasmantă.

Elevii lui Jurgen Klopp au intrat mult mai hotărâți pe teren și au controlat meciul încă de la început. Este cea mai drastică înfrângere suferită în derby-ul cu Liverpool din istoria lui Manchester United și una dintre cele mai rușinoase meciuri din istoria echipei.

Reclamă 4 / 0/3

După mai multe ocazii nefructificate, Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 41, după un șut frumos din interiorul careului.

Repriza secundă a fost de vis pentru „cormorani”. Darwin Nunez dubla avantajul după numai 2 minute de la startul actului secund, iar Gakpo reușea „dubla” în minutul 50. Manchester United era deja groggy, însă gazdele au continuat să atace.

Astfel, Mohamed Salah, Darwin Nunez și Roberto Firmino stabileau scorul final, trimițând de încă trei ori mingea în poarta lui David de Gea. La finalul meciului, tabela de pe Anfield indica un clar 7-0 în favoarea lui Liverpool.

Egipteanul lui Liverpool a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului în Premier League, cu 129 de goluri. De asemenea, el este primul jucător al „cormoranilor” care înscrie în 6 meciuri consecutive împotriva lui Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și