Închide meniul

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 18:17

Reclamă
Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City

Erling Haaland, în timpul meciului cu Newcastle/ Colaj Twitter, Profimedia

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City, după ce a primit mai multe lovituri în remiza cu Newcastle. Pep Guardiola a făcut anunţul despre atacantul său, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a făcut un pas greşit în Premier League şi a încheiat la egalitate duelul cu Newcastel. Jovsko Gvardiol a punctat penttru campioană, în timp ce Anthony Gordon a egalat din penalty.

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City

În timpul partidei cu Newcastle, Erling Haaland a fost de mai multe ori faultat. A fost surprinsă o imagine incredibilă cu călcâiele sale, în timpul primei reprize.

Haaland s-a consultat cu staff-ul medical al lui Manchester City în timpul partidei, însă a putut încheia duelul pe teren. După meci, Pep Guardiola a făcut un anunţ despre starea atacantului norvegian, dezvăluind faptul că acesta va fi supus mai multor investigaţii în zilele viitoare.

„A încasat câteva lovituri. Vom vedea în zilele următoare ce se va întâmpla”, a anunţat managerul lui Manchester City, după 1-1 cu Newcastle, conform The Athletic.

Reclamă
Reclamă

Jurnaliştii britanici mai menţionează faptul că accidentarea lui Erling Haaland nu ar trebui să le dea bătăi de cap oficialilor lui Manchester City, deoarece aceasta nu părea a fi una gravă.

Manchester City se va deplasa pe terenul celor de la Slovan Bratislava, în etapa a doua a grupei de Champions League. Duelul se va disputa marţi, de la ora 22:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro.

Meciul cu Newcastle a fost primul fără gol marcat pentru Erling Haaland, în acest sezon de Premier League. Atacantul norvegian are cifre fabuloase în această stagiune, reuşind să marcheze nu mai puţin de zece goluri, în opt meciuri jucate, în toate competiţiile.

Reclamă

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a oferit prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1. Antrenorul campioanei nu s-a ferit de cuvinte şi a declarat că întotdeauna duelurile cu „coţofenele” au fost dificile.

Ei au avut momente bune de joc în primele zece minute ale partidei și după ce au marcat, dar în general am jucat foarte bine. Am luat decizii proaste la finalizare și nu am putut face 2-0.

Este întotdeauna dificil aici, stau bine din punct de vedere fizic și se apără bine. Am avut ocazii, dar Pope (n.r. Nick Pope, portarul lui Newcastle) a fost genial.

Când am marcat, am jucat mai bine. Facem o greșeală și după aceea ei joacă mai bine. Apoi am controlat jocul din nou și am avut șanse să-l câștigăm”, a spus Pep Guardiola, la finalul partidei.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Duel „tare” în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și