Închide meniul

Erling Haaland câștigă în 10 minute la Manchester City salariul mediu lunar din România. TOP 5 lucruri pe care le poate cumpăra cu suma respectivă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 mai 2022, 19:24

Erling Haaland câștigă în 10 minute la Manchester City salariul mediu lunar din România. TOP 5 lucruri pe care le poate cumpăra cu suma respectivă

Erling Haaland se va îmbogăți la Manchester City

Erling Haaland va ajunge la Manchester City / Profimedia

Erling Haaland va ajunge la Manchester City pe 1 iulie 2022 și va câștiga în 10 minute salariul mediu net lunar din România. Adică 770 de euro sau aproximativ 3800 de lei. Lunar, campioana Angliei îi va oferi 3,3 milioane de euro și îl va „propulsa” în TOP 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland se va îmbogăți după transferul anului în lumea fotbalului, de la Borussia Dortmund la Manchester City. Clubul de pe Etihad a anunțat astăzi oficial mutarea de „5 stele”.

Erling Haaland câștigă în 10 minute la Manchester City salariul mediu din România

Starul norvegian, în vârstă de 21 de ani, va câștiga o avere la noua echipă. Haaland va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Făcând o comparație cu veniturile din România, atacantul nordic va primi într-un interval de 10 minute salariul mediu din țara noastră. Conform hotnews.ro, salariul mediu net din România, din luna februarie a anului 2022, a urcat la 3.712 lei. Aceeași sumă o va încasa și Haaland din partea șeicilor de la City la fiecare cele 10 minute petrecute la liderul din Premier League.

Haaland își va putea îndeplini o mulțime de dorințe numai cu suma câștigată în 10 minute, cum ar fi următoarele cinci:

Reclamă

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Haaland

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland.

Campioana Angliei a făcut astăzi marele anunț:

„Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022.”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Marele anunț al transferului lui Haaland a fost făcut inițial luni seară de expertul în mercato Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a dezvăluit că atacantul Borussiei Dortmund a trecut cu brio vizita medicală, iar mutarea este ca și făcută.

„Erling Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Manchester City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta.

Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore.”, a scris Fabrizio Romano, pe contul de Twitter.

Ce scrie presa internațională după ce City a anunțat transferul lui Erling Haaland

Vestea momentului din lumea fotbalului a fost preluată imediat de toate publicațiile din Europa, în frunte cu Gazzetta dello Sport, L’Equipe sau Daily Mail..

„E oficial! Manchester City anunță transferul lui Erling Haaland după ce a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru cel mai dorit atacant din lume”, a titrat Daily Mail.

„Erling Haaland este deja noul jucător al lui Manchester City”, a scris cotidianul Marca.

Reclamă

„City confirmă transferul lui Haaland”, a notat L’Equipe.

„Haaland la City, anunțul făcut de club: „Acord cu Borussia”, au notat și jurnaliștii Gazzetta dello Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și