Închide meniul

Erling Haaland, colosal în jocul celor de la Manchester City! Ce bornă a atins norvegianul după golul şi cele două assisturi din derby-ul cu Arsenal

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 aprilie 2023, 23:44

Erling Haaland, colosal în jocul celor de la Manchester City! Ce bornă a atins norvegianul după golul şi cele două assisturi din derby-ul cu Arsenal

Erling Haaland, colosal în jocul celor de la Manchester City

Erling Haaland / Profimedia

Erling Haaland, colosal în jocul celor de la Manchester City! Atacantul norvegian a fost din nou esențial pentru echipa sa, în derby-ul pentru titlu cu Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost cumpărat vara trecută de la Borussia Dortmund, iar aducerea sa pe Etihad s-a dovedit a fi o alegere foarte înțeleaptă pentru clubul din Manchester.

Erling Haaland, colosal în jocul celor de la Manchester City! Ce bornă a atins norvegianul după cele două assisturi din derby-ul cu Arsenal

Update: Erling Haaland a marcat al patrulea gol pentru City în derby-ul cu Arsenal şi a ajuns la cifre impresionante.

Deși nu a reușit să marcheze împotriva londonezilor, norvegian tot și-a ajutat echipa, livrând două pase de gol, de fiecare dată pentru Kevin De Bruyne. Atât în minutul 7, cât și în minutul 54, mijlocașul belgian a înscris după ce Erling Haaland i-a pasat.

Reclamă

Grație acestor două assisturi, Erling Haaland a ajuns la 7 pase decisive și a devenit al 6-lea cel mai bun pasator din Premier League! Numai Kevin De Bruyne, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Andy Robertson și Michael Olise au mai multe assisturi în acest sezon de Premier League.

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland: „E cel mai bun jucător din lume”

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland. Fost mare jucător al lui Manchester United, Rooney a susţinut că atacantul lui Manchester City e cel mai bun jucător din lume în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Haaland a devenit şi jucătorul cu cele mai multe goluri într-un sezon din istoria Premier League.

„Erling Haaland este cel mai bun fotbalist din lume în acest moment. Leo Messi e cel mai bun din istorie, dar, acum, nimeni nu joacă mai bine decât un atacant care mă lasă fără respirație cu nivelul la care a ajuns, chiar dacă și eu am doborât recorduri pe poziția lui.

E cel mai bun din lume datorită cifrelor pe care le are, dar și datorită mentalității pe care o arată. Dacă vorbim despre cine va câștiga Balonul de Aur, cred că trebuie să fie el, având în vedere forma din acest sezon.

Și de ce n-ar fi el? 224 de goluri în 264 de meciuri este un semn că nu și-a scăzut standardele. Am avut era lui Messi și Ronaldo, dar acum e timpul pentru era lui Haaland și Mbappe”, a declarat Wayne Rooney, citat de givemesport.com.

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum îl poţi marca pe Haaland: „Este un animal!”

Lucian Goian, fost fundaş al lui Dinamo, a avut o declaraţie amuzantă despre cum îl poţi marca pe Erling Haaland.

„Este un jucător care va fi mult timp în topul mondial. Nu îl văd să cedeze din punct de vedere fizic. Este un animal. Nu prea îl văd pe el să facă rupturi musculare. Cred că o să ne bucure mulţi ani.

Dacă vrei să faci marcaj la Haaland, faci două cruci mari şi gata (n.r. râde). Are mobilitate bună pentru înălţimea lui. E foarte înalt. Dacă pui raniţa pe el, nu o simte. Are un simț al porţii incredibil”, a declarat Lucian Goian pentru primasport.ro.

Reclamă

Erling Haaland a fost transferat în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund. Suma de transfer a fost de 60 de milioane de euro. Cota lui Erling Haaland acum, potrivit trasnfermarkt.com, este de 170 de milioane de euro.

Recomandări
  • Erling Haaland, colosal în jocul lui Manchester City
  • Ce bornă a atins norvegianul 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și