Închide meniul

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Ce mănâncă „Terminatorul” lui Manchester City

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 19:04

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Ce mănâncă Terminatorul” lui Manchester City

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi

Erling Haaland / Profimedia

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Atacantul norvegian are parte de un sezon extraordinar la Manchester City, motiv pentru care britanicii i-au pus porecla „Terminatorul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost transferat în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund, iar mutarea s-a dovedit a fi una excelentă pentru echipa condusă de Pep Guardiola.

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Ce mănâncă „Terminatorul” lui Manchester City

Norvegianul a reușit să înscrie până acum 49 de goluri pentru „cetățeni”, în acest sezon, în toate competițiile. Jurnaliștii britanici s-au interesat în detaliu despre dieta care-l ajută pe Haaland să fie la cel mai înalt nivel.

Atacantul lui City mănâncă zilnic 6.000 de calori, el incluzând de fiecare dată anumite tipuri de mâncare în alimentația sa. Concret, „Terminatorul” mănâncă lasagna făcută de tatăl său înainte de fiecare meci de pe teren propriu al echipei sale.

Mai mult decât atât, pentru a fi sigur că ajunge la numărul de calorii, inima și ficatul de vită nu lipsesc din alimentația acestuia. Atunci când vine vorba de băuturi, Erling Haaland consumă smoothie făcut din lapte și varză, pe care îl numește „poțiune magică”, precizează cei de la The Sun.

Reclamă

De asemenea, un bucătar personal se ocupă în detaliu de alimentația norvegianului, iar meniul este inspirat de la Cristiano Ronaldo, peștele și legumele fierte fiind și ele nelipsite.

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland: „E cel mai bun jucător din lume”

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland. Fost mare jucător al lui Manchester United, Rooney a susţinut că atacantul lui Manchester City e cel mai bun jucător din lume în acest moment.

Recent, Haaland a devenit şi jucătorul cu cele mai multe goluri într-un sezon din istoria Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

„Erling Haaland este cel mai bun fotbalist din lume în acest moment. Leo Messi e cel mai bun din istorie, dar, acum, nimeni nu joacă mai bine decât un atacant care mă lasă fără respirație cu nivelul la care a ajuns, chiar dacă și eu am doborât recorduri pe poziția lui.

E cel mai bun din lume datorită cifrelor pe care le are, dar și datorită mentalității pe care o arată. Dacă vorbim despre cine va câștiga Balonul de Aur, cred că trebuie să fie el, având în vedere forma din acest sezon.

Și de ce n-ar fi el? 224 de goluri în 264 de meciuri este un semn că nu și-a scăzut standardele. Am avut era lui Messi și Ronaldo, dar acum e timpul pentru era lui Haaland și Mbappe”, a declarat Wayne Rooney, citat de givemesport.com

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum îl poţi marca pe Haaland: „Este un animal!”

Lucian Goian, fost fundaş al lui Dinamo, a avut o declaraţie amuzantă despre cum îl poţi marca pe Erling Haaland.

„Este un jucător care va fi mult timp în topul mondial. Nu îl văd să cedeze din punct de vedere fizic. Este un animal. Nu prea îl văd pe el să facă rupturi musculare. Cred că o să ne bucure mulţi ani.

Dacă vrei să faci marcaj la Haaland, faci două cruci mari şi gata (n.r. râde). Are mobilitate bună pentru înălţimea lui. E foarte înalt. Dacă pui raniţa pe el, nu o simte. Are un simț al porţii incredibil”, a declarat Lucian Goian pentru primasport.ro.

Erling Haaland a fost transferat în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund. Suma de transfer a fost de 60 de milioane de euro. Cota lui Erling Haaland acum, potrivit trasnfermarkt.com, este de 170 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi
  • Ce mănâncă „Terminatorul” lui Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și