Închide meniul

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool! Cifre fabuloase ale starului lui Guardiola

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 18:24

Reclamă
Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool! Cifre fabuloase ale starului lui Guardiola

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City - Liverpool

Erling Haaland, bucurie după un gol marcat pentru Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a stabilit un record colosal, după ce a marcat în remiza dintre Manchester City şi Liverpool, scor 1-1. Atacantul norvegian a ajuns la cifre fabuloase în tricoul „cetăţenilor”, graţie execuţiei din derby-ul cu „cormoranii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a devenit jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de goluri marcate în Premier League. Atacantul lui Manchester City a avut nevoie de doar 48 de meciuri pentru a ajunge la această bornă spectaculoasă.

Erling Haaland, record colosal după ce a marcat în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland a reuşit să deschidă scorul în derby-ul cu Liverpool în minutul 27. Atacantul lui Manchester City a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ake.

Haaland a doborât astfel recordul lui Andy Cole, cel care reuşise să ajungă la 50 de goluri marcate în Premier League, după 65 de meciuri bifate.

Reclamă
Reclamă 4

Din cele 50 de goluri marcate pentru Manchester City, Haaland a reuşit să puncteze de zece ori printr-o lovitură de cap, de 33 de ori cu piciorul stâng, de şase ori cu cel drept, şi o dată cu alte părţi ale corpului.

Pe lângă cele 50 de goluri marcate în Premier League pentru Manchester City, Haaland are cifre uriaşe şi în Champions League. 19 goluri a înscris atacantul norvegian şi în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Reclamă

Profit record obţinut de Manchester City în sezonul în care a reuşit tripla istorică

Profit record obţinut de Manchester City în sezonul în care a reuşit tripla istorică: Premier League, Champions League şi Cupa Angliei. Oficialii clubului au anunţat câţi bani au adus Pep Guardiola şi Erling Haaland.

Clubul, al cărui acţionar majoritar este şeicul Mansour din august 2008, a obţinut venituri de 712,8 milioane de lire sterline (889,4 milioane de dolari) până în iunie 2023, potrivit raportului anual al Manchester City FC Ltd., în creştere cu 99,8 milioane (16,3%) faţă de sezonul precedent, profitul net record fiind de 80,4 milioane de lire.

În sezonul 2022-23, Manchester City a atins noi înălţimi şi a stabilit noi standarde„, a declarat preşedintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, potrivit news.ro. „Pe scurt, în sezonul trecut, Manchester City a reuşit cel mai bun an fotbalistic şi comercial din istoria sa legendară„.

City a înregistrat o creştere faţă de anul precedent în toate fluxurile de venituri comerciale, meciuri şi difuzare.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-1. Florian Wirtz a egalat în ultimele minute! Dani Olmo deschisese scorul

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și