Închide meniul
Foto

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături. Starul lui Manchester City şi Isabel, înconjuraţi de bodyguarzi

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 13:02

Reclamă
Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături. Starul lui Manchester City şi Isabel, înconjuraţi de bodyguarzi

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături

Erling Haaland şi Isabel Haugseng Johansen / Profimediaimages

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături. Starul lui Manchester City nu s-a mai ascuns şi a fost văzut pentru prima oară, pe străzile din Londra, alături de Isabel Haugseng Johansen. Cei doi ar fi într-o relaţie încă de când atacantul de 22 de ani juca pentru Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland şi-a ţinut relaţia cu iubita din Norvegia departe de paparazzii englezi. Totuşi, în cele din urmă, a fost văzut pe celebra Oxford Street împreună cu Isabel. Cei doi au făcut mai multe cumpărături şi au fost însoţişi de o „armată” de gărzi de corp.

Erling Haaland şi-a scos iubita de 18 ani la cumpărături

Golgheterul din Premier League tocmai semnase, în capitala Angliei, un contract uriaş cu Nike. Firma de echipament sportiv îi va plăti nu mai puţin de 23 de milioane de euro pentru fiecare sezon de colaborare. Înţelegerea este valabilă până în 2027!

Haaland şi Isabel au petrecut mai multe ore prin magazinele de lux din Londra. Au evitat însă să fie fotografiaţi în timp ce se ţineau de mână sau aveau gesturi tandre unul cu celălalt (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Starul campioanei Angliei a mai fost văzut alături de iubita lui pe durata Campionatului Mondial din Qatar, la care Norvegia a ratat calificarea. Erling şi Isabel au petrecut vacanţa la vila familiei Haaland din Marbella.

Reclamă

Erling Haaland s-a recuperat după o accidentare suferită chiar la echipa naţională şi este gata să revină pe teren. Pentru City urmează confruntarea cu Southampton, din deplasare. 42 de goluri în 37 de meciuri a reuşit atacantul în acest sezon.

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 28 de goluri.

City a făcut o afacere excelentă în momentul în care l-a transferat pe Haaland de la Borussia Dortmund. A achitat 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului care are, în prezent, o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Erling Haaland a semnat o înţelegere valabilă până în 2027, dar şefii campioanei Angliei vor să îl convingă să îi prelungească contractul până în vara anului 2028.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Spaniolii au anunţat că Real Madrid a reactivat „Operaţiunea Haaland”. La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și