Închide meniul

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 15:21

Reclamă
Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

Fabian Caballero / Profimedia

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani! Fostul fotbalist se afla în Paraguay, țara sa natală. Din nefericire, în timpul unui meci de futsal, a căzut la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Paraguay a ajuns la Arsenal în sezonul 1998/99. Caballero a îmbrăcat de trei ori tricoul tunarilor, unul dintre aceste apariții fiind în Premier League.

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

Ajuns la Arsenal sub formă de împrumut de la Cerro Porteno, Caballero a fost un om important în echipa secundă a tunarilor. Sezonul acela, el a jucat în 16 meciuri și a marcat 8 goluri pentru echipa a doua.

În cei 19 ani de carieră, Fabian Caballero a jucat în Paraguay, Argentina, Coreea de Sud, Cipru, Grecia, Chile, Scoția și Anglia. În Scoția, la Dundee, echipă pentru care a jucat cinci sezoane, el a fost un adevărat idol. În sezonul 2003/04, Caballero a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei.

Potrivit presei din Paraguay, citată de britanici, Caballero a murit după ce s-a prăbușit în timpul unui meci de futsal care avea loc în Asuncion. Vestea tristă a fost confirmată și de Arsenal, care a transmis un mesaj după decesul fostului jucător:

Reclamă
Reclamă

„Toată lumea la Arsenal este întristată de vestea că fostul nostru jucător, Fabian Caballero, a încetat din viață. Gândurile noastre sunt alături de familie și prieteni în aceste momente”, a transmis Arsenal.

„Toată lumea de la Dundee Football Club este șocată și întristată în această dimineață de vestea că Fabian Caballero a murit.

Reclamă

Fabian a decedat la vârsta de 46 de ani și le va lipsi tuturor celor de la Dundee Football Club. Fabian a semnat cu Dundee în iulie 2000 și a devenit unul dintre favoriții fanilor. Gândurile tuturor sunt alături de familie în aceste momente triste”, au scris și cei de la Dundee Football Club.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și